Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Emma's atelier 41115

Ontwikkel je ontwerpvaardigheden met LEGO® Friends Emma's atelier! Deze set bevat een bureau met naaimachine, camera en computer, perfect voor jonge ontwerpers. Met 108 stenen en het Emma mini-poppetje kunnen kinderen hun eigen accessoires en kledingstukken maken. Geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Bestel nu en ontdek een wereld van creativiteit!

Waar is LEGO Emma's atelier 41115 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
108
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41115
lego insiders punten icoon
75
punten

Welkom in het creatieve universum van LEGO® Friends Emma's atelier! Ben jij een jonge ontwerper in de dop of heb je gewoon zin in een leuke bouwuitdaging? Dan is deze set speciaal voor jou ontworpen!

Emma is een talentvolle ontwerpster en in haar atelier vind je alles wat ze nodig heeft om haar eigen creaties tot leven te brengen. Deze set bevat niet alleen een naaimachine met toebehoren, maar ook een bureau met een camera en een computer om haar creaties te delen via social media.

Het bureau is voorzien van lades die open kunnen, een lamp en een bord met patronen voor het maken van strikken en andere accessoires. De verschillende kleuren textielstenen en garen zorgen ervoor dat je de mooiste creaties kunt maken. Er zijn zelfs plakbriefjes om notities te maken en een camera om je ontwerpen te delen.

Met deze set kun je je eigen ontwerpen maken en leren hoe je ze kunt naaien en fabriceren. Het maakt niet uit of je nog nooit hebt genaaid, deze set is geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Laat je fantasie de vrije loop en creëer de mooiste accessoires en kledingstukken!

De set bestaat uit 108 stenen en bevat het Emma mini-poppetje. Het bureau met naaimachine is 4 cm breed, 3 cm diep en 2 cm hoog. Het bureau met raam is 8 cm breed, 3 cm diep en 2 cm hoog. Deze set biedt niet alleen een leuke bouwuitdaging, maar ook de mogelijkheid om je creativiteit te uiten en je eigen ontwerpen te maken met LEGO® Friends Emma's atelier.

Bestel nu deze set en voeg hem toe aan je collectie LEGO® Friends sets! Of geef hem cadeau aan een vriend of vriendin die van mode en ontwerpen houdt. Met LEGO® Friends Emma's atelier kunt u uw kinderen leren hoe ze hun eigen kleding en accessoires kunnen ontwerpen en bouwen, terwijl ze plezier hebben. Bestel vandaag nog en begin met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41686

Magische acrobatiek

foto van lego set41751

Skatepark

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.