Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake cupcake café 41119

Met LEGO Friends set 41119, het Heartlake Cupcake Café, kun je je eigen café creëren en samen met Stephanie en Noemi de lekkerste cupcakes bakken en serveren.
Deze set bevat een café met bakkerij, een scooter om bestellingen te bezorgen en diverse accessoires.
Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.
Bestel nu en geniet van urenlang speelplezier en bakplezier!

Waar is LEGO Heartlake cupcake café 41119 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 34.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
439
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41119
lego insiders punten icoon
337
punten

Welkom in het Heartlake Cupcake Café, waar bakken, serveren en genieten van heerlijke cupcakes op het menu staan! Met deze LEGO® Friends set creëer je je eigen café en word je samen met Stephanie en Noemi een echte cupcake pro.

Stap binnen in de leuke wereld van het Heartlake Cupcake Café en ontdek een café van 1 verdieping met deur die open kan, bakkerij en winkel, oven met deur die open kan, bakplaat, mixer, koffiemachine, kassa, zitbank en tafel en een draaibare etalagedisplay. Maar dat is nog niet alles, want buiten is er een gezellig overdekt terras met tafel en stoelen en zelfs een menubord!

Maar de echte sterren van het café zijn natuurlijk de cupcakes! Bak en mix in de keuken de lekkerste cupcakes en toppings. Open de deur van de oven en haal de bakplaat met vers gebakken cupcakes eruit. Combineer verschillende toppings voor de perfecte cupcakes en zet ze op de draaibare display.

Natuurlijk wil je ook op pad met je lekkere cupcakes. Neem telefonisch bestellingen aan en ga ze bezorgen met de speciale scooter. Klaar om te bezorgen? Zet je helm op en hit the road!

Deze LEGO® Friends set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar biedt ook een uitdaging voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De set bestaat uit maar liefst 439 stenen en is daarmee een leuke en lange speeltijd gegarandeerd!

Dus nodig je vriendinnen uit voor een heerlijke middag in het Heartlake Cupcake Café. Geniet samen van de lekkerste cupcakes en vier jouw bakkerskills! Met deze set krijg je uren speelplezier en maak je de mooiste creaties samen met Stephanie en Noemi.

Bestel nu jouw Heartlake Cupcake Café en proef de smaak van het bakkersleven!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 34.95 (25-05-2023) € 34.95 (25-05-2023) € 34.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41684

Heartlake City Grand Hotel

foto van lego set41345

Heartlake City huisdierencentrum

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.