Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Avonturenkamp boomhuis 41122

Het LEGO Friends Avonturenkamp boomhuis is de perfecte speelset voor avonturiers.
De set heeft verschillende klimuitdagingen zoals een klimwand, draaiende brug-hindernis en glijbaan.
Ook zijn er een autobandschommel, liaan en woonruimte met keuken en slaapzolder.
De set bevat minipoppetjes, een adelaar en een vos.
Met meer dan 700 stenen is het een uitdagende bouwset voor kinderen van 7-12 jaar.
Combineer met andere Avonturenkamp sets voor nog meer uitdaging.
Perfect voor jongeren en volwassenen die van spelen en bouwen houden.

Waar is LEGO Avonturenkamp boomhuis 41122 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 68.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
726
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41122
lego insiders punten icoon
600
punten

Het LEGO® Friends Avonturenkamp boomhuis is de perfecte speelset voor alle avonturiers! Ga de uitdaging aan en meet je krachten met de verschillende klimuitdagingen die deze set te bieden heeft zoals de klimwand boven een waterval, de draaiende brug-hindernis en de glijbaan. Maar dat is nog niet alles, want je kunt ook schommelen op de autobandschommel en slingeren aan een liaan! Na een dag vol avonturen kun je samen met Stephanie, Emma en Joy, de kampleidster, ontspannen in het huisje dat bij de set hoort. Dit huisje heeft een keuken en slaapzolder en biedt genoeg ruimte om bij te komen van alle actie.

De set wordt geleverd met verschillende minipoppetjes in sportkleding en ook een adelaar en een vos zijn van de partij. Het boomhuis is opgebouwd uit drie niveaus met een waterval, draaiende brug-hindernis, autobandschommel, liaan, glijbaan en klimwand. De woonruimte kan worden geopend en heeft openende ramen, een keuken met een kast die open kan, een bank en een trap naar de slaapruimte onder het afneembare dak. Zo kun je altijd gemakkelijk binnenin spelen en de meiden kunnen hun helm opzetten en de handgrepen op de klimwand gebruiken om de trofee te bereiken.

Balanceer op de draaibare brug, spring op de autobandschommel en zwaai naar het boomtopplatform. En als je genoeg hebt van al het klimmen en slingeren, kun je met de camera een foto maken van de vos in zijn natuurlijke omgeving. Of pak de hengel en Joy en haar tamme adelaar Elvis leren je hoe je een vis vangt. Ga op zoek naar eten in de kasten en maak een lekkere maaltijd klaar in de keuken. Klim daarna de trap op voor een dutje in een van de bedden onder het openende dak.

Met meer dan 700 stenen biedt deze set een passende bouwuitdaging voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Het Avonturenkamp boomhuis is 26 cm hoog, 29 cm breed en 12 cm diep. Combineer deze set met de Avonturenkamp boogschieten (productnr. 41120) en de Avonturenkamp wildwatervaren (productnr. 41121) voor nog meer Avonturenkamp uitdagingen!

Kortom, deze set is perfect voor alle avonturiers die opzoek zijn naar een uitdagende en speelse manier om hun krachten te meten en hun fantasie de vrije loop te laten. Ontdek de verschillende klimuitdagingen en geniet van de vele accessoires die de set te bieden heeft. Perfect voor jongeren en volwassenen die van spelen en bouwen houden!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 68.95 (25-05-2023) € 68.95 (25-05-2023) € 68.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41366

Olivia's Cupcake Café

foto van lego set42610

Karaoke muziekfeestje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.