Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Veulen wasplaats 41123

De LEGO Friends veulen wasplaats (41123) is perfect voor het verzorgen van je favoriete paardenvriendje.
Met een draaiplateau, flexibele slang en accessoires zoals een emmer, borstels en flessen paardenshampoo, kan je het veulen een perfecte make-over geven.
Deze set is een leuke bouwuitdaging voor kinderen van 5-10 jaar en kan zelfs gebruikt worden als decoratie.
Combineer het met de Heartlake paardrijclub voor nog meer speelplezier! Bestel nu voor urenlang speelplezier.

Waar is LEGO Veulen wasplaats 41123 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
77
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41123
lego insiders punten icoon
75
punten

Verwen jezelf én je veulen met de nieuwe LEGO® Friends veulen wasplaats, ideaal voor het wassen en het verzorgen van jouw favoriete paardenvriendje! De veulen wasplaats bevat een handig draaiplateau en een flexibele slang om het veulen grondig te wassen en allerlei accessoires, zoals een emmer, borstels, spuitfles, flessen met paardenshampoo en zelfs haarversieringen, om jouw veulen een perfecte make-over te geven.

Maak je geen zorgen, je staat er niet alleen voor! De set wordt geleverd met de schattige Emma mini-poppetje in rijbroek en een zwart veulentje. Emma helpt je graag bij het verzorgen en verwennen van jouw paardenvriendje. Bovendien is de veulen wasplaats een ideale bouwuitdaging voor kinderen van 5-10 jaar.

Na een wasbeurt op de draaiplateau en een beetje verzorging met de accessoires, staat jouw veulentje te glanzen als nooit tevoren. Zet het veulen op het draaiplateau, laat het voorzichtig ronddraaien en zorg dat Diamond, zo noem jij je veulen natuurlijk zelf, helemaal schoon en glanzend wordt.

De veulen wasplaats is niet alleen leuk om mee te spelen, maar hij ziet er ook nog eens schattig uit als decoratie in jouw slaapkamer of speelkamer. De set bestaat uit een veulen wasplaats inclusief draaiplateau en flexibele slang, displaytafel voor verzorgingsproducten en een voedergedeelte met een opbergkrat. De veulen wasplaats is ca. 9 cm hoog, 6 cm breed en 6 cm diep, de displaytafel is ca. 1 cm hoog, 2 cm breed en 1 cm lang en het voedergedeelte is ca. 3 cm breed, 3 cm diep en 2 cm hoog.

Wil je meer paardenspeelplezier? Combineer de LEGO® Friends veulen wasplaats met de Heartlake paardrijclub (productnr. 41126) en organiseer een fantastische paardenshow in Heartlake City. Zo kun je samen met al jouw vriendinnen wedstrijden houden en je eigen paardenverhalen beleven.

Wacht niet langer en bestel nu jouw LEGO® Friends veulen wasplaats voor urenlang speelplezier! Doe jezelf of iemand anders een groot plezier met dit cadeau. Verwen jouw kind, nichtje, neefje of gewoon jezelf met deze schattige veulen wasplaats. Met een LEGO® set ben je altijd verzekerd van kwaliteit en speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41733

Mobiele bubbelthee stand

foto van lego set41351

Creatieve tuningshop

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.