Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake puppy dagverblijf 41124

Het Heartlake puppy dagverblijf (Lego set 41124) is de perfecte set voor kinderen tussen 6 en 12 jaar oud die van honden houden.
Met allerlei handige functies, zoals een verzorgingsruimte, oefenbaan met hindernissen en een kantoorgedeelte, kunnen kinderen hun fantasie en creativiteit gebruiken.
Met accessoires zoals borstels, shampoo en voerbakjes kunnen ze de hondjes verzorgen.
Bestel nu en beleef urenlang speelplezier met deze schattige puppydagverblijfset.

Waar is LEGO Heartlake puppy dagverblijf 41124 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 29.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
286
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41124
lego insiders punten icoon
262
punten

Welkom in het Heartlake puppy dagverblijf, waar we de schattigste pups van Heartlake City verzorgen en trainen! Onze puppydagverblijfset is een droom die uitkomt voor alle hondenliefhebbers, of je nu jong of oud bent. Met deze set hebben kinderen tussen 6 en 12 jaar oud gegarandeerd uren speelplezier.

De set wordt geleverd met twee schattige mini-poppetjes, Andrea en Mia, en twee lieve hondjes om te verzorgen en mee te spelen. Het dagverblijf is voorzien van allerlei handige functies, zoals een deur die open kan, een bad, verzorgingsplek, voedergedeelte, hondenbedjes, kantoorgedeelte en zelfs een hondenluikje waarmee de hondjes naar buiten kunnen om te spelen.

Buiten is er een oefenbaan met hindernissen en een draaiplateau, waar de puppy’s op kunnen trainen. Daarnaast is er ook een podium en drinkfontein om de puppen te belonen en te hydrateren na het harde werk. Met accessoires, zoals een computer, telefoon, borstel, hondenshampoo, haarstrikken, voerbakjes, hondenkoekjes, botten, brandkraan, schep, emmer, bal, stok en trofee’s, is er genoeg te doen voor iedereen.

Verzorg de hondjes met borstels, shampoo en haarstrikken in de verzorgingsruimte en maak afspraken en registreer nieuwe dagverblijf-klanten met de computer en telefoon in het kantoorgedeelte. Speel met de puppy’s op het echt werkende draaiplateau en laat ze over hindernissen van de oefenbaan springen om ze te trainen. Plus zij zullen zeker indruk maken op hun baasjes met alle geleerde trucjes!

De Heartlake puppydagverblijfset is niet alleen leuk om te spelen, maar kan ook helpen bij de ontwikkeling van kinderen. Het is een passende bouwuitdaging voor kinderen van 6-12 jaar. Door het bouwen en spelen met deze set kunnen kinderen hun fijne motoriek, probleemoplossend vermogen en creativiteit verbeteren.

De set is ca. 9 cm hoog, 19 cm breed en 12 cm diep en is perfect om cadeau te doen aan jongens en meisjes die gek zijn op honden en spelen met LEGO blokken. Het Heartlake puppy dagverblijf is ontworpen om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun creativiteit en fantasie door middel van spelen.

Dus, als jij een hondenliefhebber bent en je eigen puppydagverblijf wilt runnen, dan is deze set perfect voor jou! Verzorg de pups, train ze op de oefenbaan en maak ze klaar voor hun toekomstige avonturen. Bestel nu de Heartlake puppydagverblijfset en ervaar de liefde en vreugde van het verzorgen van schattige hondjes!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.95 (25-05-2023) € 29.95 (25-05-2023) € 29.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41359

Hartvormige dozen vriendschapspakket

foto van lego set41058

Heartlake winkelcentrum

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.