Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Paardendokter trailer 41125

De LEGO set 41125 Paardendokter trailer is perfect voor paardenliefhebbers van 6-12 jaar.
De set bevat een auto en afkoppelbare trailer, accessoires zoals een paardenbrancard en geneeskundige instrumenten.
Met deze set kunnen kinderen op een speelse en leerzame manier paarden verzorgen en gezond houden.
Combineer deze set met de Heartlake paardrijclub voor nog meer avontuur.
Bestel vandaag nog en laat jouw kind de wereld van paardenartsen ontdekken!

Waar is LEGO Paardendokter trailer 41125 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 32.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
370
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41125
lego insiders punten icoon
300
punten

Welkom in de wondere wereld van Heartlake City! Ben jij een echte paardenliefhebber en wil je niets liever dan voor deze nobele dieren zorgen? Dan is de LEGO set 41125 Paardendokter trailer echt iets voor jou! Deze speelset bevat alles wat je nodig hebt om als echte paardendokter op pad te gaan en de meest fantastische avonturen te beleven. Met deze set ga jij op een speelse en leerzame manier aan de slag om paarden te helpen en te zorgen dat ze gezond blijven.

De LEGO set 41125 Paardendokter trailer is perfect voor kinderen van 6-12 jaar. Deze set biedt een uitdagende bouwervaring én stimuleert de creativiteit en fantasie. De set bevat twee mini-poppetjes: Olivia in haar ruiterjasje, rijbroek en helm en Sophie de dierenarts, plus een grijs gespikkeld paard.

De set bevat een auto in SUV-stijl met plaats voor 2 mini-poppetjes en een afkoppelbare paardendokter trailer. De trailer heeft deur en ramen die open kunnen, een bed, tafel, paardencompartiment en bergruimte voor accessoires in het dak. Je kunt de trailer aan 3 verschillende kanten open maken en naar binnen kijken.

De set bevat verschillende accessoires, waaronder een paardenbrancard, dierenarts-instrumenten, 2 medicijnflesjes, een paardengeneeskunde-boek, een paardendeken, een zadel en een wortel. Zo kun je het paard echt verzorgen en er voor zorgen dat het snel weer op de been is.

Koppel de paardendokter trailer aan de auto en rijd overal naartoe waar eerste hulp aan paarden moet worden gegeven. Maak de achterdeur open en schuif de paardenbrancard naar binnen. Gebruik de dierenarts-instrumenten van tante Sophie om het paard te onderzoeken. Alles is mogelijk met deze LEGO set!

De wagen is ca. 6 cm hoog, 10 cm lang en 5 cm breed en de auto is ca. 10 cm hoog, 19 cm lang en 16 cm breed. Deze set is perfect om te combineren met de Heartlake paardrijclub (productnr. 41126) en zorgt dat alle paarden in Heartlake City gezond blijven.

Kortom, deze stoere LEGO set is ideaal voor kinderen die gek zijn op paarden, natuur en avontuur. Het is een perfecte manier om jouw kind creatief en constructief bezig te houden. De LEGO set 41125 Paardendokter trailer is een mooie toevoeging aan jouw LEGO collectie. Bestel hem vandaag nog en laat jouw kind op een speelse manier ontdekken wat het betekent om een paardenarts te zijn!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 32.95 (25-05-2023) € 32.95 (25-05-2023) € 32.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41382

LEGO® Friends adventkalender

foto van lego set41666

Andrea's konijnenkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.