Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake feestwinkel 41132

De Heartlake Feestwinkel Lego set 41132 is perfect voor kinderen van 6-12 jaar.
Het gedetailleerde gebouw bevat een draaibare carrousel-display, kassa, chocoladefontein en meer.
Kinderen kunnen hun eigen feestjes creëren en leren omgaan met geld.
De set wordt geleverd met mini-poppen Stephanie en Laurie, en is een geweldig cadeau-idee.
Bestel vandaag nog en geniet van urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Heartlake feestwinkel 41132 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
176
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41132
lego insiders punten icoon
262
punten

Welkom bij de Heartlake Feestwinkel! Hier vind je alles wat je nodig hebt om het coolste en meest fantastische feest ooit te geven. Deze geweldige Lego set is perfect voor kinderen van 6-12 jaar en biedt een heleboel speelplezier voor jong en oud.

Het gebouw van de Heartlake Feestwinkel is een verdieping hoog en heeft een deur die open kan, een draaibare carrousel-display, 2 standaard-displays, een kassa, een chocoladefontein en een kauwgomballenautomaat. Het is zo gedetailleerd dat het net lijkt alsof je in een echte feestwinkel bent beland.

Door de carrousel-display te draaien, vindt je alles wat je nodig hebt voor je feest. Er zijn helium-ballonnen, een heliumpompje, 3 feesthoedjes, een chocoladereep, 'eten' om in de chocoladefontein te dopen, 2 cadeauverpakkingen, een uitnodiging, een mand, een rekening en een munt. En als je je nog niet genoeg hebt verkleed, zijn er ook nog accessoires zoals een toverstaf, een kroon, een zonnebril en een haarstrik.

Maak je feest compleet door een cadeau in de geschenkverpakking te leggen en af te rekenen bij de kassa. Dit is niet alleen leuk om te doen, maar leert kinderen ook om met geld om te gaan.

De Heartlake Feestwinkel is inclusief Stephanie en Laurie minipoppetjes. Deze minifiguren zijn gedetailleerd en hebben speciale outfits aan die perfect passen bij het feestthema.

De set biedt een passende bouwuitdaging voor kinderen van 6-12 jaar. Het Heartlake feestwinkel-gebouw is ca. 10 cm hoog, 19 cm breed en 12 cm diep. Het past perfect in elke kinderkamer en is een geweldige aanvulling op elke Lego-collectie.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar de Heartlake Feestwinkel en maak van elk feest een knalfuif! Bestel nu en ontvang deze set zo snel mogelijk thuis bezorgd. Met deze Lego set ben je verzekerd van urenlang speelplezier en creativiteit. Het is een geweldig cadeau-idee voor elke verjaardag, sinterklaas of kerst. Bestel hem vandaag nog en maak er een feestje van!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41104

Popster Kleedkamer

foto van lego set41751

Skatepark

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.