Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake Theaterschool 41134

De LEGO set 41134 is de Heartlake Theaterschool, waar kinderen hun passie voor dansen, zingen en acteren kunnen ontdekken.
Het modulaire gebouw heeft drie verdiepingen vol verrassingen, zoals een kantine, klaslokaal en videomontage-lokaal.
Daarnaast is er een gele schoolbus voor vervoer en accessoires voor extra speelplezier.
Met deze set kunnen kinderen hun creativiteit en passie ontwikkelen.
Haal nu de set in huis en geniet van eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Heartlake Theaterschool 41134 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
774
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41134
lego insiders punten icoon
675
punten

Welkom op de Heartlake Theaterschool! Hier ontdek je je passie voor dansen, zingen en acteren. Maak kennis met Andrea, Noah en Iva, jouw nieuwe danslerares. Samen met hen ga jij de sterren van de hemel dansen en laten zien wat je in huis hebt.

Het modulaire Heartlake theaterschool-gebouw heeft drie verdiepingen en zit boordevol verrassingen. Loop door de entreehal met een deur die open kan en ga naar de kantine waar je lekker kan bijpraten met je vrienden. Je kan je spullen opbergen in handige opbergkastjes, of gewoon even rusten op de bank.

Op de eerste verdieping wachten het klaslokaal en het videomontage-lokaal op je. Oefen jouw acteer skills met de whiteboarden en bureaus met stoelen, en maak een super toffe muziekvideo in het videomontage-lokaal met computer en videocamera op statief. Na een lange dag repeteren kan je lekker naar de toiletruimte met wc en wastafel.

Op de tweede verdieping is het tijd voor optredens! Zet de piano, het drumstel en de microfoonstandaard klaar met de dansvloer en de bar. Het publiek vindt gemakkelijk hun plekje op de bank in de muziekzaal en kan genieten van jouw optreden.

Om naar de Heartlake Theaterschool te gaan, is er ook een gele schoolbus die speciaal voor jullie is gemaakt. De schoolbus biedt zitplaatsen voor 5 mini-poppetjes en heeft een deur die open kan, een uitklapbaar 'Stop'-signaal en een afneembaar dak om gemakkelijk bij het interieur te komen.

Accessoires zoals een boek, schijf watermeloen, hotdog, melkfles en een sandwich zorgen voor extra speelplezier. Breng de piano, het drumstel, de microfoonstandaard en de videocamera naar buiten voor opnames in de open lucht. Gebruik de computer in het videomontage-lokaal om jouw muziekvideo te maken. Breng een mini-poppetje naar het danslokaal en zet het bij de bar voor een lesuur met danslerares Iva.

De Heartlake Theaterschool biedt een uitdagende bouwervaring voor kinderen van 7-12 jaar. Het gebouw is ca. 21 cm hoog, 25 cm breed en 6 cm diep, terwijl de schoolbus ca. 7 cm hoog, 14 cm lang en 5 cm breed is.

Ontdek jouw creativiteit en passie voor dansen, zingen en acteren op de Heartlake Theaterschool. Samen maken we van jou een echte ster! Haal de set nu in huis en beleef eindeloos speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41373

Gave octopusrit

foto van lego set41731

Heartlake Internationale school

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.