Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Puppy kampioenschap 41300

De LEGO Friends hondenshow (set 41300) is perfect voor kinderen vanaf vijf jaar.
Met onder andere een draaibaar platform en een behendigheidsbaan kunnen de schattige puppy's trucjes laten zien.
De set bevat alles wat je nodig hebt, van verzorg- en voederplekken tot accessoires zoals een jurybordje en rozetten.
Met deze set kunnen kinderen urenlang bouwen en spelen.
Bestel nu en maak van de hondenshow een succes!

Waar is LEGO Puppy kampioenschap 41300 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
185
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41300
lego insiders punten icoon
150
punten

Kom naar de LEGO® Friends hondenshow met Mia en haar schattige puppy's! Deze leuke set bevat alles wat je nodig hebt om de pups te laten schitteren op het podium. Het statige toegangsportaal, het draaibare platform en de behendigheidsbaan met wip en hindernis bieden de perfecte plek voor de pups om hun trucjes te laten zien. Met de speciale verzorg- en voederplekken, inclusief een verrijdbare voederplek, zorg je ervoor dat de pups in topconditie zijn voor de show.

Het verhoogde juryplatform heeft een leuke glijbaan en een microfoon om de winnaars aan te kondigen. Mia is er om de honden te begeleiden en de show in goede banen te leiden. Deze set wordt geleverd met een minipoppetje van Mia en figuurtjes van de schattige honden Scout en Tina, die gegarandeerd een glimlach op je gezicht zullen toveren.

Accessoires zoals een jurybordje, rozetten, voerbak, bot, borstel, kam, spuitbus en strikken maken het geheel compleet. Verwelkom de honden bij de statige ingang en geef ze wat liefde en aandacht op de verzorgingsplek. Laat ze vervolgens hun best doen om over de hindernissen te springen en kondig de winnaar aan met de microfoon. Er is zelfs een lekker bot als prijs!

Deze set is perfect voor kinderen vanaf vijf jaar en zorgt voor urenlang bouw- en speelplezier. Het podium is ongeveer 10 cm hoog, 13 cm breed en 16 cm diep en kan worden gecombineerd met andere sets uit de Puppy-serie, waaronder de Puppy optocht, Puppy verzorgplek, Puppy speeltuin en Puppy verrassingen.

Maak van de schattige bewoners van Heartlake City jouw nieuwste huisdieren en leef je uit op de hondenshow! Met deze LEGO® Friends set ben je verzekerd van onvergetelijk speelplezier. Bestel nu en maak van de hondenshow een spetterend succes!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (24-05-2023) € 16.95 (24-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41393

Bakwedstrijd

foto van lego set41114

Schoonheidssalon

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.