Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Puppy speeltuin 41303

De LEGO® Friends Puppy speeltuin is perfect voor het oefenen van hondenkunstjes met de schattige pup Sky en haar vrienden.
Met behendigheidstoestellen zoals een wip en hindernissen, kan de pup trainen voor de grote hondenshow.
Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en kan gecombineerd worden met andere sets voor meer speelplezier.
Bestel nu en geniet van uren speelplezier met LEGO® Friends!

Waar is LEGO Puppy speeltuin 41303 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
62
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41303
lego insiders punten icoon
37
punten

Welkom bij de LEGO® Friends Puppy speeltuin! Hier kun je allerlei hondenkunstjes oefenen met de schattige pup Sky en haar vrienden. Deze speeltuin is perfect voor jongeren én volwassenen die graag lekker willen bouwen én spelen. Met behendigheidstoestellen zoals een beweegbare wip, hindernis met losse balk en grote hoepels, kun je samen met Sky trainen voor de grote hondenshow.

In de LEGO® Friends Puppy speeltuin kun je de leukste kunstjes oefenen. Laat Sky tegen de wip op klimmen en er aan de andere kant af glijden. Doe haar halsband om, laat haar door de hoepel springen en geef haar een lekkere kluif als ze goed haar best heeft gedaan. Met accessoire-elementen zoals een voerbak, twee botten, een hondenkoekje en een strik, maak je van Sky de mooiste en meest bekroonde hond van de show.

Deze LEGO® set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en biedt een passende bouw- en speelervaring. Dankzij de handige instructies bouw je deze speeltuin in een handomdraai. Combineer deze set met het Puppy kampioenschap (productnr. 41300) om Sky te laten meedoen aan de grote hondenshow en haar skills te laten zien op het grote podium.

Met de LEGO® Friends Puppy speeltuin kun je de leukste avonturen beleven en de meest spectaculaire kunstjes oefenen. Gebruik je fantasie en creëer je eigen wereld vol hondenplezier en -spelletjes. De speeltuin is een geweldig cadeau voor elke jonge hondenliefhebber die houdt van bouwen en spelen. Met LEGO® Friends beleef je altijd de leukste avonturen samen met je trouwe viervoeter en zijn vriendjes. Bestel deze set nu en geniet van uren speelplezier in de leukste speeltuin van LEGO® Friends!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41308

Stephanies vriendschap-taartjes

foto van lego set41401

Stephanies speelkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.