Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Olivia's laboratorium 41307

Met LEGO Friends set 41307 Olivia's laboratorium breng je de geniale uitvindingen van Olivia tot leven! Bouw en bestuur de drie robotfiguren, laad ze op en ontdek een wereld vol onbegrensde mogelijkheden.
Deze set is geschikt voor kinderen van 5-12 jaar en biedt urenlang speelplezier en de ontwikkeling van probleemoplossende vaardigheden.
Bestel nu en ontdek de wereld van Olivia en haar robotvrienden!

Waar is LEGO Olivia's laboratorium 41307 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
91
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41307
lego insiders punten icoon
75
punten

Met de LEGO® Friends set Olivia's laboratorium breng je de geniale uitvindingen van Olivia tot leven! Deze vrolijke set bevat alles wat je nodig hebt om Olivia en haar robotvrienden te helpen bij hun experimenten. Ga aan de slag met het bureau met tekenbord en de lade waarin je al je gereedschap kunt opbergen. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw de drie coole robotfiguren die je zelf in elkaar kunt zetten.

In deze set vind je een oplaadstation met plaats voor alle leden van de robotfamilie. Het scherm toont het batterijniveau van de robots, zodat je ze op tijd kunt opladen voordat ze moe worden. Gebruik Olivia's afstandsbediening om de robots te besturen en te laten bewegen zoals jij dat wilt.

Bij de set hoort ook een Leuk extraatje. Ontdek het speciale LEGO® Friends-bedeltje dat je kunt delen met je beste vriendin!

Deze set is geschikt voor kinderen van 5-12 jaar en biedt een passende bouw- en speelervaring voor jongeren en volwassenen. Samen met Olivia en haar robotvrienden ontdek je een hele nieuwe wereld vol onbegrensde mogelijkheden!

Kenmerken van de set Olivia's laboratorium:

- Inclusief Olivia minipoppetje plus Zobo, Zuzu en Zobito, de drie robots die je zelf kunt bouwen.

- De set bestaat uit een laboratoriumtafel met tekenbord en lade die open kan, een opbergdoos plus een oplaadstation met scherm en ruimte voor drie robots.

- Accessoire-elementen: afstandsbediening, gereedschap, verrekijker, beker en zuigfles.

- Ga aan de slag met Olivia en Zobo en bouw de twee nieuwe robots.

- Zet de robots op het oplaadstation en doe alsof je ze bestuurt met Olivia's afstandsbediening.

- Bij deze set hoort ook een speciaal LEGO® Friends-bedeltje om te delen met je beste vriendin!

- De laboratoriumtafel is ca. 6 cm hoog, 7 cm breed en 3 cm diep.

- Het oplaadstation is ca. 5 cm hoog, 6 cm breed en 3 cm diep.

Met de set Olivia's laboratorium ontdek je de leuke wereld van LEGO® Friends en maak je kennis met de originele en creatieve ideeën van Olivia en haar robotvrienden. Laat je fantasie de vrije loop en creëer de meest geweldige uitvindingen. Met deze set ben jij de creatieve geest en bepaal jij wat er gebeurt in Olivia's laboratorium. Start de experimenten en maak van alles mee. Met deze set beleef je urenlang speelplezier en ontwikkel je tegelijkertijd jouw probleemoplossende vaardigheden. Het is een mooie manier om jongeren én volwassenen te laten ontspannen en te laten ontdekken.

Bestel nu de LEGO® Friends set Olivia's laboratorium en ontdek de wereld van Olivia en haar robotvrienden!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41310

Heartlake pakjesdienst

foto van lego set41394

Heartlake City ziekenhuis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.