Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stephanies vriendschap-taartjes 41308

Stap in de zoete wereld van LEGO Friends met de set 41308: Stephanies vriendschap-taartjes.
Bak heerlijke cupcakes met Stephanie en haar schattige konijntje Daisy.
Met een complete keuken, accessoires en een draaibare cakeschaal kunnen kinderen van 5-12 jaar hun creativiteit en denkvermogen stimuleren.
Koop deze set vandaag nog en laat je fantasie de vrije loop!

Waar is LEGO Stephanies vriendschap-taartjes 41308 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
94
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41308
lego insiders punten icoon
75
punten

Stap binnen in de zoete wereld van LEGO Friends met onze nieuwste set: Stephanies vriendschap-taartjes! Hier kun jij de meest heerlijke cupcakes bakken samen met Stephanie en haar schattige konijntje Daisy. Haal de lekkerste ingrediënten uit het kastje, zet de mixer aan en schuif de cupcakes in de oven. Jouw lekkernijen zijn bijna klaar, dus kies de perfecte toppings om jouw cupcakes tot in de perfectie te versieren en pronk ze op de draaibare cakeschaal.

Onze set bevat alles wat je nodig hebt om jouw bakavontuur tot een succes te maken. Stephanie’s keuken beschikt over een gootsteen, een kastje om alle ingrediënten op te bergen, een aanrecht, een oven die open kan voor cupcakes en een tafel met een draaibare cakeschaal en twee krukjes. Bovendien komt deze set met accessoire-elementen zoals een beslagkom, lepel, steelpan, opbergpot, ingrediëntenlijst, glazuurpompje en cupcaketoppings!

Laat Stephanie jou helpen bij het mengen van het beslag met de mixer en open de ovendeur om de cupcakes erin te kunnen zetten. Versier de cupcakes vervolgens met onze toppings en plaats ze vervolgens op de draaibare cakeschaal om jouw perfecte creatie te laten bewonderen. Je vrienden zullen zeker onder de indruk zijn!

Onze set bevat ook een speciaal LEGO Friends-bedeltje, die je kunt delen met jouw beste vriend of vriendin. Zo kunnen jullie allebei genieten van de zoete Lego Friends wereld.

Met een hoogte van ca. 7 cm voor het gootsteengedeelte, 4 cm voor het kastje met aanrecht en mixer, 3 cm voor de oven met fornuis en 5 cm voor de tafel met cakeschaal is onze set perfect voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Deze set biedt een passende bouw- en speelervaring om hun creatief en kritisch denken te stimuleren.

Begin jouw zoete LEGO Friends avontuur vandaag en koop onze Stephaniets vriendschap-taartjes set! Bak de meest kleurrijke en smakelijke cupcakes en laat jouw fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (24-05-2023) € 8.95 (24-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41407

Olivia's winkelspeelkubus

foto van lego set41414

Emma's zomerspeelkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.