Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Andrea's muzikale duet 41309

Met LEGO Friends Andrea's muzikale duet rock je het podium! Zet Andrea en Cleo op het draaibare podium voor een spectaculaire show.
De set bevat o.
a.
een draaibaar podium, microfoonstandaard en accessoires.
Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar.
Bestel nu en rock mee met je beste vriendin!

Waar is LEGO Andrea's muzikale duet 41309 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
86
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41309
lego insiders punten icoon
75
punten

Rock on met het LEGO® Friends Andrea's muzikale duet! Laat de show starten door Cleo de papegaai op het draaibare podium te zetten, terwijl Andrea haar elektrische gitaar stemt en achter de microfoon gaat staan. Dit is jouw kans om een fantastisch optreden te geven met Andrea en Cleo. Maak het extra speciaal door het podium te laten ronddraaien voor een gave visuele effect.

De set bevat een Andrea minipoppetje en een Cleo figuurtje en biedturen talloze bouwmogelijkheden, waaronder een draaibaar podium met lampen en microfoonstandaard, een draaibaar vogelpodium met lampen en microfoonstandaard, twee luidsprekers om zelf te bouwen en een muziekstandaard. Accessoire-elementen zoals een elektrische gitaar, twee microfoons en bladmuziek geven je de perfecte tools voor een echt bandoptreden.

Organiseer je eigen concert door Andrea en Cleo op het podium te zetten voor een spectaculair duet. Met het draaibare podium creëer je een extra dimensie aan de show. Misschien worden jij en je beste vrienden wel de nieuwe rocksterren van de buurt!

De set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 5-12 jaar. Het podium is ongeveer 6cm hoog, 6cm breed en 6cm diep, terwijl het vogelpodium 4cm hoog, 3cm breed en 3cm diep is.

En als kers op de taart bevat de LEGO® Friends set Andrea's muzikale duet ook een speciaal bedeltje om te delen met je beste vriendin en het helpt je om deze set te onthouden en keer op keer te genieten van jouw rockconcerten.

Bestel nu jouw LEGO® Friends Andrea's muzikale duet en rock het podium!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41311

Heartlake pizzeria

foto van lego set41396

Hondenspeelplaats

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.