Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake pakjesdienst 41310

De LEGO® Friends Heartlake pakjesdienst-set stelt kinderen in staat om Stephanie te helpen bij het bezorgen van cadeaus door heel Heartlake City.
De set bevat een bestelwagen en een winkelgevel met accessoires.
Deze set is perfect voor kinderen van 5-12 jaar en biedt urenlang speelplezier.
Bestel deze set vandaag nog en breng geluk en vreugde naar Heartlake City!

Waar is LEGO Heartlake pakjesdienst 41310 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
185
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41310
lego insiders punten icoon
150
punten

Help Stephanie met het leveren van bestellingen door heel Heartlake City met de fantastische LEGO® Friends Heartlake pakjesdienst-set! Deze set bestaat uit een coole bestelwagen en een prachtige winkelgevel met een cadeaustandaard, brievenbus en kassa. Kies een cadeautje uit de standaard, pak het mooi in en leg het op de steekwagen om het in de bestelwagen te laden. Nu ben je klaar om de pakjes te bezorgen!

Deze set bevat alles wat Stephanie nodig heeft om haar pakjes te bezorgen. De bestelwagen heeft genoeg ruimte om alle cadeautjes en bloemen te vervoeren. De winkelgevel heeft een deur die open kan en is voorzien van een brievenbus en een kassa. Je kunt bestellingen opnemen van klanten in de winkel en de cadeaus prachtig inpakken met allerlei accessoires, zoals een steekwagen, cadeauverpakkingen, ballonnen, feesthoedjes, uitnodigingen, bloemen, rekeningen en munten.

Met de LEGO® Friends Heartlake pakjesdienst-set kun je de mooiste cadeaus bezorgen aan vrienden en familie in heel Heartlake City. Deze set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 5-12 jaar en is inclusief een Stephanie minipoppetje.

De bestelwagen is ongeveer 9 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed, terwijl de winkelgevel ongeveer 9 cm hoog, 9 cm breed en 3 cm diep is. Deze set is perfect voor fans van LEGO® Friends en is een geweldig cadeau voor hun verjaardag, kerst of een andere speciale gelegenheid.

Met de LEGO® Friends Heartlake pakjesdienst-set kun je je fantasie de vrije loop laten en creatieve verhalen bedenken over het bezorgen van pakjes door heel Heartlake City. Breng geluk en vreugde naar de inwoners van deze bijzondere stad met deze speelse en veelzijdige set. Bestel deze leuke LEGO® Friends-set vandaag nog en geniet van urenlange speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41004

Oefenzaal

foto van lego set41747

Heartlake City Gemeenschappelijke keuken

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.