Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake pizzeria 41311

Maak je eigen heerlijke pizza's in de LEGO Friends Heartlake Pizzeria set! Deze set bevat alles wat je nodig hebt om pizza's te maken en te serveren.
Met een keuken, een restaurant-balkon en een bezorgscooter.
Inclusief minipoppetjes Emma en Oliver, keukenaccessoires en pizzatoppings.
Perfect cadeau voor kinderen van 5-12 jaar.

Waar is LEGO Heartlake pizzeria 41311 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
289
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41311
lego insiders punten icoon
225
punten

Welkom bij de LEGO® Friends Heartlake Pizzeria! Deze pizzeria set heeft alles wat je nodig hebt om je eigen heerlijke pizza's te maken en te serveren. Ga aan de slag in de keuken met Emma en gebruik de verschillende keukenaccessoires om de perfecte pizza te maken. Schuif de pizza in de oven met de speciale spaan en kijk hoe het deeg begint te rijzen en de kaas smelt.

Terwijl de pizza's in de oven bakken, kun je even naar het restaurant-balkon gaan om te genieten van het prachtige uitzicht en een drankje te drinken met je vrienden. Als er een telefoontje binnenkomt met een bestelling, spring dan op de bezorgscooter en breng de pizza's naar de klant thuis. Je kunt zelfs een tomaten- of basilicumplantje kopen bij het kraampje voordat je vertrekt!

De set bevat twee minipoppetjes, Emma en Oliver, die je kunnen helpen bij het bereiden en serveren van de pizza's. Het pizzeria-gebouw heeft twee verdiepingen en een bezorgscooter, alles wat je nodig hebt om je eigen pizzeria op te zetten en je fantasie de vrije loop te laten gaan. De keuken is uitgerust met een deur en ramen die open kunnen, een pizza-oven, werkblad, spoelbak, kookplaat, kassa en een plantenstandaard. Het restaurant-balkon biedt tafels en stoelen voor klanten om te genieten van hun pizza's.

Naast de geweldige pizzeria zelf, bevat de set ook verschillende keukenaccessoires zoals pizzabodems, pizza's met verschillende toppings, een pizzapunt, een ovenspaan, een koekenpan, een kaasrasp, een kom, een garde, een deegroller, een doos voor levensmiddelen en sausflessen. Het restaurantgedeelte is uitgerust met borden, glazen, een mobiele telefoon, een kassa en een rekening.

Deze set is perfect voor kinderen van 5-12 jaar en biedt een geweldige bouw- en speelervaring. Het pizzeria-gebouw is ongeveer 15 cm hoog, 12 cm breed en 12 cm diep, terwijl de bezorgscooter 5 cm hoog, 7 cm lang en 3 cm breed is. Deze set is het perfecte cadeau voor iedereen die van pizza houdt, LEGO® en creatief speelgoed.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar de LEGO® Friends Heartlake Pizzeria en maak je eigen heerlijke pizza's! Serveer ze op het balkon of breng ze naar de klant thuis op de bezorgscooter. Met deze set kunnen jij en je vrienden oneindig veel plezier beleven en genieten van de lekkerste pizza's die je zelf maakt!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (25-05-2023) € 23.95 (25-05-2023) € 23.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41326

LEGO® Friends adventkalender

foto van lego set41338

Stephanie's sportstadion

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.