Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake zwembad 41313

Het LEGO Friends Heartlake zwembad (set 41313) biedt veel zomerplezier met een glijbaan, duikplank, jacuzzi, toiletgebouw en badmeesterspost.
Deze set is geschikt voor kinderen van 5-12 jaar en zorgt voor een onvergetelijke bouw- en speelervaring.
Bestel nu en beleef een onvergetelijke zomer!

Waar is LEGO Heartlake zwembad 41313 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 39.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
589
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41313
lego insiders punten icoon
375
punten

Beleef de perfecte zomerdag met het LEGO® Friends Heartlake zwembad! Deze set is dé plek waar jij en je vriend(inn)en kunnen genieten van de zon, het water en heerlijke drankjes. Maak je klaar voor het ultieme vakantiegevoel met deze must-have set, inclusief twee minipoppetjes genaamd Andrea en Martina.

Het Heartlake zwembad is niet zomaar een zwembad. Het is een plek vol avontuur en plezier! Glijd van de bochtige glijbaan in het verfrissende water en spring van de duikplank die echt veert. Voel je vrij en geniet van alle spannende attracties die het zwembad te bieden heeft. En als je dorst hebt gekregen van al het zwemmen en spelen, dan is onze zwembadbar de perfecte plek voor jou. Hier serveert onze vriendelijke barman de lekkerste drankjes, precies op het moment dat jij er behoefte aan hebt.

Maar dat is nog niet alles - onze set bevat ook een jacuzzi met ligbank waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de zon. En als je even wilt opfrissen, dan kun je gebruik maken van de buitendouche achter het aquarium. Voor de echte vakantiegangers hebben we zelfs een toiletgebouwtje en een badmeesterspost! Bij het toiletgebouw vind je toilet, wastafel en kleedkastje met deur die open kan. En onze badmeesterspost zorgt ervoor dat de veiligheid gewaarborgd blijft in het zwembad.

Met deze set kun je heerlijk bouwen en spelen. Het is geschikt voor kinderen van 5-12 jaar en zorgt voor een onvergetelijke bouw- en speelervaring. De set bestaat uit een zwembad, een jacuzzi met ligbank, een toiletgebouw en een badmeesterspost. Bij het zwembad vind je een bochtige glijbaan, een duikplank die echt veert, een zwemband, een luchtbed, een aquarium, een douche, een tv-scherm, twee luidsprekers, een fonteintje, een zwembadbar en een trapje voor de jacuzzi. Daarnaast zijn er ook genoeg accessoire-elementen zoals een bal, glazen, kersen, ananas, rekening, krant, mand en een heerlijk ijsje!

Combineer deze set met de Heartlake sporthal (productnr. 41312) voor nóg meer vrijetijdsplezier. Het zwembad met bar is ca. 18 cm hoog, 24 cm breed en 23 cm diep. De jacuzzi met ligbank is ca. 7 cm hoog, 12 cm breed en 4 cm diep. Het toiletgebouw is ca. 9 cm hoog, 6 cm breed en 4 cm diep. De badmeesterspost is ca. 7 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep.

Met het LEGO® Friends Heartlake zwembad ben jij klaar voor een vakantie vol avontuur en plezier. Verzamel al je vriend(inn)en en geniet van een heerlijke vakantie in jouw eigen achtertuin. Bestel nu en beleef een onvergetelijke zomer!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.95 (25-05-2023) € 39.95 (25-05-2023) € 39.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41713

Olivia’s ruimte-opleiding

foto van lego set41363

Mia's avontuur in het bos

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.