Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stephanies huis 41314

Ontdek het kleurrijke LEGO Friends Stephanies huis! Deze speelset bevat een modulair huis met keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, kantoor en konijnenhok.
Met een wenteltrap en schommelbank voor urenlang speelplezier.
Uitbreidbaar en aanpasbaar aan jouw wensen.
Inclusief drie minipoppetjes en accessoires.
Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.
Verken alle mogelijkheden van deze LEGO-set en bestel hem vandaag nog!

Waar is LEGO Stephanies huis 41314 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 59.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
622
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41314
lego insiders punten icoon
562
punten

Welkom in het gezellige en kleurrijke LEGO® Friends Stephanies huis! Dit is de perfecte speelset voor iedereen die houdt van knutselen en bouwen, en dit prachtige huis nodigt uit om urenlange avonturen te beleven. Inclusief drie minipoppetjes, Stephanie, haar vader James en haar moeder Alicia, plus Chili het schattige jonge konijntje, is dit een geweldige set voor jong en oud.

Met een keuken die uitkijkt op een erker met een koelkast en oven die beide open kunnen, plus een woonkamer met een tv en een wenteltrap naar de eerste verdieping met een slaapkamer met rond balkon, een badkamer en een kantoor, is er genoeg te doen en te ontdekken. Neem plaats op de schommelbank en geniet van de zon, of verzorg het konijntje in zijn hok. Met de modulaire bouw kun je eenvoudig deze leuke LEGO Friends-set uitbreiden en aanpassen aan je eigen wensen.

De set omvat een modulair huis van twee verdiepingen compleet met keuken, veranda, woonkamer, wenteltrap, slaapkamer, badkamer, kantoor en konijnenhok. Op de begane grond vind je de voordeur die open kan, een hal met een deur die open kan, een keuken met erker, een oven die open kan, een fornuis, een afzuigkap, een gootsteen, een tafel met stoel plus raamzitje, en een woonkamer met een deur die open kan, een bank, een salontafel en een tv.

Op de eerste verdieping bevindt zich de slaapkamer met een bed, een bureau en een deur die opent naar een halfrond balkon. Er is ook een doucheruimte met toilet, douche en wastafel, en een kantoor met bureau, draaistoel en laptop. Buiten vind je een veranda met schommelbank met ruimte voor drie minipoppetjes, een brievenbus en een konijnenhok.

Accessoires die worden meegeleverd zijn onder andere een taart, twee cupcakes, een koekenpan, drie borden, een schaal, keukengerei, een opbergpot, een stofzuiger om zelf te bouwen, een shampooflesje, een parfumflesje, een borstel, twee tijdschriften, een mand, een wortel, bloemen en een vaas. Dit prachtige modulaire huis is voorzien van ramen met glas-in-lood-effect die voor dat extra beetje sfeer zorgen.

Laat je innerlijke chef-kok los in de keuken en maak samen met Stephanie iets lekkers klaar voor haar vriendinnen. Verzorg het konijntje samen met Alicia, de moeder van Stephanie, terwijl haar vader James de woonkamer stofzuigt. Klim via de wenteltrap naar boven en stap het balkon op om te zien of het bezoek er al aan komt. En wie weet, misschien zit je straks wel gezellig op de schommelbank met je beste vrienden of vriendinnen!

Stephanies huis biedt kinderen van 6-12 jaar een passende bouw- en speelervaring. De set is ongeveer 22 cm hoog, 25 cm breed en 27 cm diep, terwijl het konijnenhok ongeveer 3 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep is.

Laat je creativiteit de vrije loop en beleef eindeloos veel avonturen in LEGO Friends Stephanies huis! Met zoveel verschillende kamers en accessoires is er voor iedereen wel iets leuks te vinden. Koop vandaag nog je eigen exemplaar en ontdek alle mogelijkheden van deze geweldige LEGO-set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 59.95 (24-05-2023) € 59.95 (24-05-2023) € 59.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41097

Heartlake luchtballon

foto van lego set41322

Wintersport ijsbaan

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.