Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake surfshop 41315

De LEGO Friends Heartlake Surfshop is de perfecte set voor strandliefhebbers en avonturiers.
Met alles wat je nodig hebt voor een dagje watersport, waaronder surfboards, kajaks en zwemvliezen, kun je genieten van de golven.
Verken het strandgedeelte, spot zeedieren en ontmoet Velvet de zeehond.
Met een gedetailleerd ontwerp en accessoires, is deze set ideaal voor jong en oud.
Bestel vandaag nog en beleef uren plezier op het strand.

Waar is LEGO Heartlake surfshop 41315 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
186
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41315
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom in de Heartlake Surfshop van LEGO® Friends! Hier kun je alles vinden wat je nodig hebt voor een dagje strand en watersportavonturen. Kom binnen en huur je surfboard, kajak met peddel, zwemvliezen en zelfs een waterdichte camera om je avonturen vast te leggen op de golven. En vergeet niet om een verrekijker te kopen om te proberen de schattige zeehond te vinden die hier woont.

Maar dat is niet alles wat de Heartlake Surfshop te bieden heeft. Voor de deur vind je een prachtig strandgedeelte met ligstoel en douche om het zand van je af te spoelen na een dag vol avontuur. En als je echt je innerlijke avonturier wilt kanaliseren, kun je een kajak bouwen en met Mia peddelen om paddleboard-avonturen te beleven en de golven te trotseren.

Maar we zijn nog niet klaar met onze spannende activiteiten. Ga naar de aanlegsteiger met boeien en kijk of je meer zeedieren kunt spotten of ga rustig zitten op het rotsblok en geniet van het uitzicht. En tot slot, ontmoet Velvet de zeehond die in de buurt woont en speel samen met Mia terwijl je nieuwe vrienden maakt en onvergetelijke herinneringen creëert.

De Heartlake Surfshop is perfect voor zowel jongeren als volwassenen die van avontuur houden en op zoek zijn naar iets leuks en spannends om te doen op het strand. Het ontwerp van de surfshop is prachtig en uiterst gedetailleerd, met een deur die open kan, een surfboardrek en alles wat je nodig hebt om je watersportuitrusting te huren.

Bovendien is deze set inclusief een Mia minipoppetje in een wetsuit en een figuurtje van Velvet de zeehond, samen met vele accessoires zoals een peddel, zonnebril, waterflesjes, ansichtkaart en kassa. De surfshop is ongeveer 11 cm hoog, 14 cm breed en 17 cm diep, terwijl de kajak 12 cm lang, 1 cm hoog en 2 cm breed is.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar de Heartlake Surfshop van LEGO® Friends en begin aan je geweldige avontuur op het strand en in het water. Vind je innerlijke surfer en geniet van alles wat het strand te bieden heeft met deze ongelooflijke set. Bestel de Heartlake Surfshop vandaag nog en beleef urenlang plezier en avontuur met je vrienden en familie.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41444

Heartlake City biologisch café

foto van lego set41301

Puppy optocht

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.