Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Andrea's speedboottransport 41316

Lego set 41316 is de Andrea's Speedboottransport-set.
Verken de kust van Heartlake met de sportieve strandwagen en speedboot.
Bouw een zomerfeest met sapbar en barbecue en maak nieuwe vrienden, inclusief Bubbles de schildpad.
Combineer de set met andere Friends strandsets voor ultiem speelplezier.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waar is LEGO Andrea's speedboottransport 41316 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
309
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41316
lego insiders punten icoon
225
punten

Welkom op Heartlake, waar de zon altijd schijnt en de zee op je wacht om ontdekt te worden. Met de coole LEGO® Friends Andrea’s speedboottransport-set kan je de kust van Heartlake verkennen over land of over water. Rijd naar de waterkant in de sportieve strandwagen en zoek een plekje om de speedboot te water te laten. Het strandfeest-tafereel met sapbar, blender, ligstoelen, parasol en barbecue maken het plaatje compleet.

De set inclusief twee minipoppetjes en een figuur van Bubbles de schildpad. Bouw een lekker zomerfeest met je beste vriendin en geniet van een hotdog van de barbecue terwijl je verhalen uitwisselt over jouw avonturen op zee. Ontdek de kust van Heartlake City in de speedboot en sluit vriendschap met een schildpad!

De sportieve strandwagen is inclusief aanhanger en sleepkabel en de speedboot heeft besturing en een propeller die kan draaien. Laat jouw verbeeldingskracht de vrije loop en verzin de meest fantastische avonturen met deze nieuwe LEGO® Friends set. De accessoire-elementen zoals de gitaar, sapglazen, ananas, bananen, worstjes, mandje met hotdogbroodjes en een tegel met tijdschrift-opdruk maken dit het ultieme zomerfeest.

De speedboot kan niet echt drijven, maar dat mag de pret zeker niet drukken. De set is ca. 4 cm hoog, 11 cm lang en 6 cm breed en is geschikt voor jou en je vriendinnen vanaf 6 jaar oud. De strandwagen is ca. 3 cm hoog, 10 cm lang en 5 cm breed en de aanhanger is ca. 12 cm lang, 6 cm breed en 2 cm hoog. Het strandfeest-tafereel is ca. 9 cm hoog, 12 cm breed en 9 cm diep.

Deze set is niet alleen fantastisch om mee te spelen, maar ook om te combineren met andere LEGO® Friends strandsets zoals de surfshop (productnr. 41315) en de catamaran (productnr. 41317) om zo jouw eigen Heartlake City te creëren. Bij LEGO® Friends draait alles om vriendschap, avontuur en creativiteit. Deze set is daar een perfect voorbeeld van.

Koop deze set nu en maak je klaar voor een zomer vol avontuur! Ontdek samen met Andrea en Emma alle geheimen van de kust van Heartlake en beleef de tijd van je leven. Bedankt dat je voor LEGO® Friends hebt gekozen. Veel speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (25-05-2023) € 23.95 (25-05-2023) € 23.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41715

IJswagen

foto van lego set41703

Vriendschapsboomhut

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.