Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sunshine catamaran 41317

Ga op vakantie met de LEGO Friends Sunshine Catamaran en beleef de tijd van je leven! Dit prachtige schip heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke cruise, inclusief een zwembad, glijbaan, garage voor de jetski en een wenteltrap.
Speel de hele dag met de drie minipoppetjes en geniet van alle accessoire-elementen.
Bestel nu en laat je fantasie de vrije loop!

Waar is LEGO Sunshine catamaran 41317 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 59.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
603
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41317
lego insiders punten icoon
562
punten

Ga op vakantie met de LEGO® Friends Sunshine Catamaran en beleef de tijd van je leven! Dit prachtige schip heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke cruise, inclusief een zonnedek met comfortabele ligstoelen en een heerlijk zwembad om in te relaxen. Er is zelfs een glijbaan en een wenteltrap zodat je gemakkelijk in en uit het water kunt komen.

Maar dat is nog niet alles! De Sunshine Catamaran heeft ook een garage voor de jetski en een schuifdeur die toegang geeft tot het woonvertrek. Haal de bovenkant van het schip eraf om de keuken, de slaapkamers en de zithoek met de doorzichtige bodem te ontdekken. En als je zin hebt in wat avontuur kun je de bananenboot of opblaasband achter de jetski bevestigen en lekker door de golven racen.

Terwijl je geniet van het uitzicht op zee, kun je ook nog eens vriendschap sluiten met de twee vrolijke dolfijnen die naast de catamaran komen zwemmen. Met deze set kun je de hele dag spelen en je fantasie de vrije loop laten. En met de drie minipoppetjes die bij de set zijn inbegrepen (Olivia, Stephanie en Liam), beleef je nog meer plezier!

Natuurlijk zijn er ook genoeg accessoire-elementen om het plaatje compleet te maken. Zo vind je onder andere een opblaasband, reddingsboeien, zwemvliezen, ijsjes, een lolly, mandjes, een krant, een smartphone en een mp3-speler in deze set. Met deze accessoires kun je nog meer leuke momenten beleven op de Sunshine Catamaran.

De LEGO® Friends Sunshine Catamaran is perfect voor jongeren en volwassenen die houden van avontuur en plezier. Deze set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ziet er ook prachtig uit als display in je kamer. Het schip is ongeveer 32 cm hoog, 29 cm lang en 17 cm breed. De jetski is 5 cm lang, 3 cm breed en 2 cm hoog en de bananenboot is ongeveer 10 cm lang, 2 cm hoog en 1 cm breed. Let op: de catamaran kan niet echt drijven.

Met de LEGO® Friends Sunshine Catamaran ben je verzekerd van een luxe vakantie vol plezier, avontuur en vriendschap. Heb jij al zin om aan boord te gaan? Bestel de set nu en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.95 (19-08-2024) € 59.95 (25-05-2023) € 42.28

Ook aanbevolen:

foto van lego set41390

Andrea's auto en podium

foto van lego set41735

Tiny House

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.