Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake ziekenhuis 41318

Het LEGO Friends Heartlake Ziekenhuis is een modulaire set met een ziekenhuisgebouw van 3 verdiepingen, een helikopter en een ambulance.
Verzorg patiënten, onderzoek proeven en weeg baby-figuurtjes.
De set bevat accessoire-elementen zoals gips, röntgen-opdruk, vergrootglas en meer.
Met deze set ontdek je de wereld van gezondheidszorg!- 49 words.

Waar is LEGO Heartlake ziekenhuis 41318 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 82.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
871
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41318
lego insiders punten icoon
750
punten

Het LEGO® Friends Heartlake ziekenhuis is een plek vol avontuur en actie voor jong en oud! Met drie verdiepingen vol behandelruimtes en apparatuur, is dit het ultieme ziekenhuis om patiënten te verzorgen. Er is zelfs een kraamafdeling met wiegje en weegschaal voor de allerkleinste patiëntjes.

De röntgenafdeling heeft een scanner en lichtbak, zodat je de proeven van patiënten goed kunt onderzoeken. Maar ook de onderzoekskamer met een bed en microscoop is perfect om patiënten te behandelen. En als je even moet wachten, kun je terecht in de wachtkamer op de begane grond met receptiebalie en verkoopautomaat.

Maar het LEGO® Friends Heartlake ziekenhuis is niet alleen maar een plek waar patiënten worden behandeld. Het heeft ook een EHBO-ingang voor patiënten die per ambulance of helikopter aankomen. En als de ambulance aankomt, kun jij meteen in actie komen en de patiënt zo snel mogelijk naar de EHBO-afdeling brengen.

De set bestaat uit een modulair ziekenhuisgebouw van 3 verdiepingen inclusief helikopter met brancard, ambulance met brancard op wielen, rolstoel, kinderwagen, medicijnkarretje en zelfs een fiets! De accessoire-elementen zoals gips voor een arm, tegels met röntgen-opdruk, vergrootglas, flesjes, schaar, waarschuwingsbord voor natte vloer en een zuigfles maken het spelen nog leuker en realistischer.

Inclusief drie minipoppetjes: Olivia in verpleegstersuniform, Henry en dokter Patel, plus baby-figuurtje Ola. Deze modulaire set kan op allerlei manieren worden op- en omgebouwd, dus laat je fantasie de vrije loop en bedenk allerlei verhalen over het verzorgen en genezen van mensen.

Het ziekenhuisgebouw is ca. 27 cm hoog, 30 cm breed en 7 cm diep. De ambulance is ca. 6 cm hoog, 12 cm lang en 4 cm breed. De helikopter inclusief rotors is ca. 7 cm hoog, 11 cm lang en 4 cm breed. Met deze set beleef je volop speelplezier en ontdek je de wereld van de gezondheidszorg!

Koop nu het LEGO® Friends Heartlake ziekenhuis en ontdek hoe jij als dokter, verpleegkundige of patiënt kunt bijdragen aan de gezondheid van vrienden en familie. Verzorg de patiënten, onderzoek proeven en weeg de allerkleinste patiëntjes. Met deze set ben jij de held van het ziekenhuis!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 82.95 (25-05-2023) € 82.95 (25-05-2023) € 82.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41743

Kapper

foto van lego set41340

Vriendschapshuis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.