Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wintersport koek-en-zopiewagen 41319

Maak je klaar voor een heerlijk dagje in de sneeuw met de LEGO Wintersport Koek-en-Zopiewagen (set 41319).
Rijd rond in de wagen, serveer warme chocolademelk en koekjes, en zorg voor eindeloos plezier met de dubbele sleehelling.
Deze set bevat Mia en Amanda minipoppetjes en accessoires zoals bekers, slagroom, koekjes en meer.
Een perfecte toevoeging voor wintersportliefhebbers.
Bestel nu en creëer je eigen wintersportchalet vol plezier en sneeuwpret!

Waar is LEGO Wintersport koek-en-zopiewagen 41319 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
246
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41319
lego insiders punten icoon
187
punten

Welkom bij de LEGO Wintersport Koek-en-Zopiewagen! Ben jij klaar voor een heerlijk dagje in de sneeuw? Met deze set heb jij alles wat je nodig hebt om jouw eigen wintersportchalet te runnen. Rijd rond in jouw eigen koek-en-zopiewagen en verkies heerlijke warme chocolademelk en versgebakken koekjes aan iedereen die langskomt.

Deze set bevat Mia en Amanda minipoppetjes, helemaal gekleed voor de winter. Ze zullen jou helpen met alles wat je nodig hebt om jouw klanten tevreden te houden. De koek-en-zopiewagen heeft zelfs een schuifraam waar de klanten eenvoudig hun bestellingen kunnen plaatsen. Binnenin de wagen vind je alles wat je nodig hebt om de perfecte chocolademelk te maken, inclusief slagroomspuit en koekjes om te verkopen.

Buiten de wagen kun je een tafel neerzetten voor de klanten en is er een dubbele glijbaan met twee sleetjes voor een hoop sneeuwplezier. Laat de klanten eindeloos plezier beleven terwijl jij de warme chocolademelk bereidt en het slagroom erop spuit.

Deze set is de perfecte toevoeging voor iedereen die dol is op wintersport en sneeuwplezier. De set is ontworpen voor urenlang bouwplezier en brengt de sneeuwpret naar jouw eigen kamer. Verplaats de koek-en-zopiewagen eenvoudig naar jouw favoriete locatie en begin met het maken van de lekkerste dranken en verkopen van de lekkerste koekjes aan alle klanten.

De koek-en-zopiewagen is ongeveer 11 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed. De dubbele sleehelling is ongeveer 8 cm hoog, 6 cm breed en 6 cm diep. De sleetjes zijn elk ongeveer 4 cm lang, 1 cm hoog en 1 cm breed. Het perfecte formaat om te spelen en te bewonderen.

Deze set bevat ook accessoire-elementen zoals twee bekers, slagroom, koekjes, rekening en een kaart. Dus waar wacht je nog op? Bestel snel jouw LEGO Wintersport Koek-en-Zopiewagen en begin met het creëren van jouw eigen wintersportchalet vol plezier en sneeuwpret!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (25-05-2023) € 23.95 (25-05-2023) € 23.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41695

Dierenkliniek

foto van lego set41686

Magische acrobatiek

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.