Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wintersport terreinwagen 41321

Met LEGO set 41321 Wintersport terreinwagen ben je helemaal klaar voor een avontuurlijke dag in de sneeuw.
Deze stoere SUV brengt je veilig naar de bergtop, waar je indrukwekkende snowboardtrucjes kunt oefenen op de bijgeleverde helling.
De set bevat ook een minipoppetje, accessoires en heeft een afmeting van 7 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed.
Bestel nu en beleef urenlang speelplezier in de sneeuw!

Waar is LEGO Wintersport terreinwagen 41321 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 14.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
141
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41321
lego insiders punten icoon
135
punten

De winter is in volle gang en dat betekent dat het tijd is om te gaan snowboarden. Met de LEGO set 41321 Wintersport terreinwagen ben je helemaal klaar voor dit avontuur. Deze sportieve SUV is het ideale voertuig voor in de sneeuw en brengt jou en jouw snowboard veilig naar de bergtop. Maak de bagageruimte open, leg je koffer erin en plaats je snowboard op de imperiaal. Zo heb je altijd alles bij de hand en kun je gelijk beginnen met snowboarden zodra je op de bergtop bent.

De set is uitgerust met een snowboardhelling en -rail zodat je net als professionele snowboarders indrukwekkende trucjes kunt oefenen. Met deze set ben je niet alleen voorbereid op een avontuurlijke dag in de sneeuw, maar beleef je ook nog eens veel speelplezier. Til het hele dak eraf om in de auto te kunnen spelen en laat je fantasie de vrije loop.

De set wordt geleverd met een minipoppetje van Emma in snowboardkleding. Zo is er altijd een stoere snowboarder aanwezig om de coolste trucjes te laten zien. Naast de minipoppetje bevat de set ook accessoire-elementen zoals een snowboard, valhelm, koffer en landkaart. Zo kun je altijd op pad gaan met alles wat je nodig hebt.

Leg je snowboard op de imperiaal en ga op pad door de sneeuw in deze stoere terreinwagen in SUV-stijl. Parkeer vervolgens in de buurt van de coole snowboard-helling en laat Emma haar trucjes oefenen. Zo kun jij aan iedereen laten zien hoeveel plezier je beleeft met deze LEGO set.

De terreinwagen is ongeveer 7 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed en de snowboardhelling is ongeveer 9 cm breed, 4 cm diep en 2 cm hoog. Een ideale set voor jongeren en volwassenen die houden van sneeuw, avontuur en speelplezier. Met deze set ben jij klaar voor het ultieme wintersportavontuur. Bestel de LEGO set 41321 Wintersport terreinwagen nu en beleef urenlang speelplezier in de sneeuw!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.95 (24-05-2023) € 14.95 (24-05-2023) € 14.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41107

Popster Limousine

foto van lego set41425

Olivia‘s bloementuin

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.