Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wintersport ijsbaan 41322

De LEGO Friends Wintersport ijsbaan set (41322) biedt een dag vol plezier en avontuur.
Schaats, zing, dans en speel ijshockey op de ijsbaan met openende deuren en losse ijshockey-doelen.
Geniet van de gezellige sfeer bij de schaatshut en draai mee op het draaibare podium.
Inclusief twee minipoppetjes en accessoires.
Een geweldige set om te bouwen en te spelen, perfect voor LEGO Friends en wintersport liefhebbers.
Koop nu en ervaar de magie van de winter op een heel nieuwe manier!

Waar is LEGO Wintersport ijsbaan 41322 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
307
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41322
lego insiders punten icoon
225
punten

Kom naar de Wintersport ijsbaan van LEGO® Friends en beleef een dag vol ijspret en avontuur! Laat je fantasie de vrije loop en schaats, zing, dans of speel ijshockey op de openluchtijsbaan met toegangsdeuren die open kunnen, ijshockey-doelen en een zitgedeelte. Geniet van de gezellige sfeer bij de schaatshut en draai mee op het draaibare podium terwijl je geniet van muziek, lekkere hapjes en drankjes. Koop een lekkere krakeling in het winkeltje om nieuwe energie op te doen en huur schaatsen en hockeyspullen om je vaardigheden te verbeteren.

Deze LEGO® Friends Wintersport ijsbaan set is inclusief twee minipoppetjes, Stephanie en Nate, elk in schitterende schaatskleding, en een lief konijntje genaamd Moka om mee te spelen. De set heeft alles wat je nodig hebt om een geweldige tijd te hebben. De ijsbaan heeft toegangsdeuren die open kunnen en losse ijshockey-doelen om een wedstrijd te spelen. De schaatshut heeft een draaibaar podium voor entertainment, een winkeltje met krakelingen en een plek om schaatsen en hockeyspullen te huren.

Maak je dag compleet met accessoire-elementen zoals schaatsen, hockeysticks, een puck, een saxofoon, microfoon, bekers, krakeling, croissant en een wortel. Maak de deuren van de ijsbaan open en laat Stephanie een rondje schaatsen, ontmoet vriendinnen voor een versgebakken krakeling en speel met het lieve konijntje, zet de doelen klaar voor een stevig potje ijshockey, laat Nate een coole show geven met zijn saxofoon en geniet van het draaibare podium voor een extra effect.

Met een hoogte van ca. 5 cm, een breedte van 12 cm en een diepte van 9 cm, is de ijsbaan een geweldige set om te hebben en alleen of samen met vrienden en familie te bouwen en te spelen. De schaatshut heeft een afmeting van ca. 12 cm hoog, 19 cm breed en 4 cm diep en is een leuke en gezellige plek om bij te komen en te genieten na een lange dag op het ijs.

Met de LEGO® Friends Wintersport ijsbaan set, krijg je de kans om je eigen avonturen te bedenken en te spelen, en daarmee je creativiteit te ontwikkelen. Het is een perfecte set voor kinderen en volwassenen die van LEGO® Friends en wintersport houden, en het is een geweldig cadeau voor verjaardagen, vakanties en speciale gelegenheden.

Koop nu de LEGO® Friends Wintersport ijsbaan set en ervaar de magie van de winter op een heel nieuwe manier! Een dag vol plezier en avontuur wacht op je, dus vergeet niet om je schaatsen mee te nemen en je fantasie te laten leiden!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (25-05-2023) € 24.95 (25-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41306

Mia's strandscooter

foto van lego set41308

Stephanies vriendschap-taartjes

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.