Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wintersport chalet 41323

De LEGO Friends Wintersport chalet (41323) is de perfecte set voor winterse avonturen.
Het chalet heeft een buitenjacuzzi, een keuken en een zitgedeelte met open haard.
Inclusief sneeuwscooter, minipoppetjes Andrea en Amy en de schattige husky-puppy Luna.
De set bevat diverse accessoires en is zowel compact als gedetailleerd.
Kortom, een must-have set voor eindeloos winterplezier! Bestel nu en bouw je eigen winterse wereld.

Waar is LEGO Wintersport chalet 41323 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
402
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41323
lego insiders punten icoon
337
punten

Het LEGO Friends Wintersport chalet is de perfecte set voor iedereen die van winterse avonturen houdt! Dit unieke chalet heeft alles wat je nodig hebt om te genieten van een gezellige wintersportvakantie, inclusief een buitenjacuzzi, keuken en zitgedeelte met open haard. Op de eerste verdieping vind je een slaapkamer met drie bedden, een kaptafel én een hondenbedje voor Luna, de schattige husky-puppy. Maar dat is nog niet alles! Deze set bevat ook een coole sneeuwscooter om eropuit te gaan en het winterse landschap te verkennen.

Inclusief bij deze set zijn de minipoppetjes Andrea en Amy, gekleed in heerlijk warme winterkleding. Maar let vooral ook op de schattige Luna die bij deze set zit. Met haar speelse en avontuurlijke karakter wordt ze vast snel de allerbeste vriendin van de Friends meiden.

Deze prachtige set is ontworpen met heel veel oog voor detail en bevat tal van leuke accessoires, zoals ski's, een houten kist, bekers, pannen, croissants, een bordspel, en nog veel meer. Zo wordt het spelen met deze set nog leuker en uitdagender!

De set bestaat uit een blokhut met twee verdiepingen, waarvan de buitenjacuzzi dé blikvanger is. De jacuzzi is volledig functioneel en kan echt met water worden gevuld! Zo kunnen Andrea en Amy lekker ontspannen en genieten van het winterse uitzicht. De keuken is ook helemaal compleet en biedt alles wat je nodig hebt om een lekkere maaltijd te bereiden.

Het chalet is ca. 15 cm hoog, 16 cm breed en 15 cm diep, terwijl de sneeuwscooter ca. 4 cm hoog, 11 cm lang en 3 cm breed is. Dit maakt deze set groot genoeg om een echt wintersport chalet te kunnen bouwen, maar ook compact genoeg om gemakkelijk op te bergen of mee te nemen op vakantie.

Kortom, deze LEGO Friends Wintersport chalet set is een absolute must-have voor jong en oud! Of je nu een fan bent van skiën, snowboarden, of gewoon lekker ontspannen in de buitenlucht, met deze set beleef je eindeloos veel winterpret. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en bouw je eigen winterse wereld!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 36.95 (24-05-2023) € 36.95 (24-05-2023) € 36.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41703

Vriendschapsboomhut

foto van lego set40264

LEGO® Friends 'Bouw mijn Heartlake City' accessoireset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.