Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wintersport skilift 41324

De LEGO Friends Wintersport skilift-set biedt een winter vol avontuur in Heartlake City.
Met activiteiten zoals een skilift, skihelling, klimwand en skiverhuur, kunnen kinderen zich vermaken en de prachtige winterse natuur ontdekken.
De set is 20 cm hoog, 39 cm breed en 24 cm diep en wordt geleverd met accessoires zoals ski's, snowboard en verrekijker.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Bestel nu en ga samen met Mia en Olivia op ontdekkingstocht!

Waar is LEGO Wintersport skilift 41324 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 47.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
585
leeftijd icoon
8-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41324
lego insiders punten icoon
450
punten

Welkom in Heartlake City, waar de LEGO Friends klaar zijn voor een winter vol avontuur! Met de LEGO Friends Wintersport skilift-set beleef je samen met Mia en Olivia de coolste winterpret. Glijd van de skihelling af of ontdek de prachtige bergtop vanuit de skilift. En vergeet niet om af en toe op te warmen bij het gezellige restaurant op de bergtop.

Deze set barst van de activiteiten! Zo is er niet alleen een skilift en skihelling, maar ook een klimwand, skiverhuur, een mini-helling en zelfs een grot voor een schattig jong beertje. En met de meegeleverde landkaart weet je altijd waar je bent en welke bergpaden je nog kunt ontdekken.

Ga jij voor een spannend avontuur op de ski's of snowboard? Of kies je liever voor rust en gezelligheid in het restaurant? Alles kan in de LEGO Friends Wintersport skilift-set. Warm lekker op met een warme kop chocolademelk, smikkel van een taartje of geniet van een heerlijke hotdog. En als je genoeg hebt gegeten en gedronken, dan is het tijd voor actie! Suis omlaag over de skihelling en pak daarna de skilift met takel om weer naar de top te komen.

De wintersportset is niet alleen ontzettend leuk om te spelen, maar ook nog eens ontzettend mooi om te zien. Met zijn 20 cm hoogte, 39 cm breedte en 24 cm diepte is de set een ware eyecatcher in je LEGO-collectie. En dat geldt ook voor alle meegeleverde accessoires, zoals ski's, snowboard, skistokken, verrekijker, taart, sandwich, hotdog, beker, menu en kaart.

De LEGO Friends Wintersport skilift-set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en is ook een geweldig cadeau voor alle volwassen LEGO-fans. Bestel hem nu en ga samen met Mia en Olivia op ontdekkingsreis door de prachtige winterse natuur van Heartlake City. En wie weet kom je onderweg nog wel ergens een schattig jong beertje tegen...

Laatste update: 2023-12-29 09:42:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 47.95 (25-05-2023) € 47.95 (25-05-2023) € 47.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41433

Feestboot

foto van lego set42606

Bakkersfoodtruck

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.