Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake City speeltuin 41325

De LEGO Friends Heartlake City speeltuin (set 41325) is ontworpen door een 9-jarige en biedt volop plezier voor kinderen van 6-12 jaar.
De speeltuin is voorzien van een boomhut met glijbaan en klimwand, schommels, een draaimolen en een wipwap.
Er zijn ook andere leuke functies zoals een hinkelbaan, apenbrug, fontein en ijswagen.
De set bevat minipoppetjes van Mia en Sienna, evenals een figuurtje van Pippa de hond.
De speeltuin is ideaal om samen met vrienden te spelen en meet ongeveer 19 cm hoog, 23 cm breed en 12 cm diep.
Bestel de LEGO Friends Heartlake City speeltuin nu en zorg voor veel plezier!

Waar is LEGO Heartlake City speeltuin 41325 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
326
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41325
lego insiders punten icoon
337
punten

Welkom bij de LEGO® Friends Heartlake City speeltuin, ontworpen door de getalenteerde 9-jarige Sienna – winnaar van de LEGO® Friends-ontwerpwedstrijd. Deze speeltuin is echt de perfecte plaats om samen met je beste vrienden plezier te maken en te spelen.

De speeltuin is gebouwd rondom een boomhut met een draaiende glijbaan en een klimwand met gekleurde steunpunten. Maar dat is nog lang niet alles! Duw tegen de echt werkende schommels, draai aan de draaimolen en laat de 2 minipoppetjes omhoog en omlaag gaan op de wipwap. Zet ze vervolgens op een bankje om naar het hondje Pippa te kijken dat lekker rondrent. En als je nog meer vrienden wilt uitnodigen om te komen spelen, gebruik dan de walkietalkies.

De speeltuin is inclusief Mia en Sienna minipoppetjes en een figuurtje van Pippa de hond. Daarnaast bevat de set nog meer coole functies, zoals een hinkelbaan, een apenbrug, bankjes, een fontein en een ijswagen. Je kunt zelfs een ijsje kopen bij de kraam en ervan genieten bij de fontein.

Spreek met vrienden af bij de speeltuin en beleef plezier door de schommels te duwen, de draaimolen te laten draaien en de wipwap te gebruiken! Klim tegen de klimwand bij de boomhut omhoog en geniet van het uitzicht. Deze set is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar en de speeltuin is ca. 19 cm hoog, 23 cm breed en 12 cm diep.

Wil jij ook graag in Heartlake City spelen? Dan is deze speeltuin perfect voor jou en je vrienden! Bestel nu de LEGO® Friends Heartlake City speeltuin en haal de grootste glimlach op de gezichten van alle kinderen.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41427

Emma's modewinkel

foto van lego set41745

Autumns paardenstal

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.