Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Friends adventkalender 41326

De LEGO Friends adventkalender 41326 is een geweldige manier om af te tellen naar Kerstmis.
Met 24 vakjes vol verrassingen, zoals bouwmodellen van feestelijke thema's en een schattig Stephanie minipoppetje in feestkleding.
Combineer de cadeautjes met het speciale bouwproject op LEGO.
nl/friends voor een magisch kersttafereel.
Koop nu en geniet elke dag van verrassingen en plezier tot Kerstmis!

Waar is LEGO LEGO® Friends adventkalender 41326 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
217
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41326
lego insiders punten icoon
187
punten

De feestdagen staan voor de deur en niets maakt deze periode zo heerlijk als de LEGO® Friends adventkalender! Tel af naar Kerstmis met deze speciale kalender, waarbij je elke dag in december een nieuw vakje opent en een fantastische verrassing ontdekt om zelf te bouwen. Deze kalender zit vol met 24 unieke vakjes met in elk vakje een verrassing voor jou om aan je feestelijke kersttafereel toe te voegen.

In de LEGO® Friends adventkalender vind je dit jaar een schattig Stephanie minipoppetje in feestelijke kleding. Zij is klaar om samen met jou de feestdagen te vieren! Ontdek samen met haar alle cadeautjes om zelf te bouwen. Verzamel maar liefst 24 zelfbouw-modellen met allerlei feestelijke thema's, zoals lieve dieren en hun huisjes, een kerstboom, cadeautjes en allerlei verrassingen.

En alsof dat nog niet genoeg is, biedt LEGO® Friends een speciaal combinatie-bouwproject aan voor de kerstdagen op hun website LEGO.nl/friends. Vraag altijd eerst toestemming aan je ouders voordat je deze website bezoekt. Met dit project leer je hoe je de cadeautjes en verrassingen van de kalender op een leuke manier kunt combineren en bouwen tot een feestelijk kersttafereel.

Dus waar wacht je nog op? Zorg dat je deze seizoensgebonden LEGO® Friends adventkalender bemachtigt en tel af naar de meest magische tijd van het jaar. Of je nu een fanatieke LEGO® bouwer bent of gewoon enorm van de feestdagen houdt, deze kalender is een geweldige manier om deel uit te maken van de feestelijke LEGO® Friends-community.

Koop nu de LEGO® Friends adventkalender en maak elke dag tot Kerstmis een feest vol verrassingen en plezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41350

Autowasstraat

foto van lego set41670

Stephanie's balletkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.