Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stephanie's slaapkamer 41328

Maak kennis met LEGO Friends set 41328 - Stephanie's slaapkamer! Een perfecte weerspiegeling van Stephanie's sportieve persoonlijkheid, met een minigolfbaan, een hondenhokje en een uittrekbare lade.
Ontspan in Stephanie's bed en geniet van haar sporttrofee.
Het bouwspeelgoed is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar en kan worden gecombineerd met andere LEGO Friends slaapkamersets.
Bestel nu en word de beste vriend van Stephanie en Dash!

Waar is LEGO Stephanie's slaapkamer 41328 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
95
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-01-2018
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
41328
lego insiders punten icoon
onbekend
punten
foto van lego set41328

Welkom in de wereld van LEGO Friends! De perfecte plek voor jongeren en volwassenen die houden van fantasie en creativiteit. Deze keer nemen we je mee naar Stephanie's slaapkamer, waar sportiviteit en plezier centraal staan.

Het bouwspeelgoed staat op een blauwe, hartvormige bouwplaat en is een perfecte weerspiegeling van Stephanies sportieve persoonlijkheid. Hier kan ze ontspannen na een dag hard trainen en samen met haar vriendinnen bellen met haar mobiele telefoon. Maar er is nog veel meer te ontdekken!

Begin bij de minigolfbaan en laat zien hoe goed jij kunt mikken. Blijf proberen tot de bal in het putje ligt! Na het sporten kan Stephanie haar hondje Dash uitlaten en heerlijk met hem spelen in het hondenhokje. Vergeet niet de kluif mee te nemen, want daar is Dash gek op.

Als Stephanie moe is, kan ze heerlijk ontspannen in haar bed en genieten van haar trofee die haar sportprestaties laat zien. En als de wekker de volgende dag gaat, kan ze snel haar sportuitrusting vinden in de kist en op weg gaan naar een nieuwe dag vol sport en avontuur.

De LEGO set bevat naast het blauwe hartvormige bouwplaatje ook een uittrekbare lade, een vlag en een kist voor sportuitrusting. Accessoire-elementen zoals een golfclub, een golfbal, een waterfles, een tas en een hondenbak maken het LEGO Friends speelplezier compleet.

De set bevat het minipoppetje van Stephanie en een figuurtje van haar trouwe hondje Dash. Het bouwspeelgoed is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar en is ca. 7 cm hoog, 9 cm breed en 9 cm diep.

Combineer deze set met Mia's slaapkamer en Olivia's luxe slaapkamer om alle hartvormige bouwplaten te verzamelen en nog meer LEGO Friends slaapkamerinterieurs te ontdekken!

Ontdek de wereld van LEGO Friends en laat jouw creativiteit de vrije loop met deze fantastische Stephanie's slaapkamer set. Bestel hem nu en word de beste vriend van Stephanie en Dash!

2023-12-29 09:42:27

Laatste update: 2023-12-29 09:42:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41008

Heartlake zwembad

foto van lego set41108

Heartlake Supermarkt

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.