Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stephanie's voetbaltraining 41330

Beleef urenlang speelplezier met LEGO Friends Stephanie's voetbaltraining set! Train je voetbalvaardigheden met het bewegende voetbaldoel en de schietoefeningen.
Verbeter je tactiek op het strategiebord en geniet van een verfrissend drankje bij de drankjeshoek.
Inclusief Stephanie en haar puppy Dash.
Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.
Combineer met andere Friends speelsets voor nog meer plezier.
Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Stephanie's voetbaltraining 41330 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 12.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
119
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41330
lego insiders punten icoon
112
punten

Beleef urenlang speelplezier met LEGO® Friends Stephanie's voetbaltraining! Deze set heeft alles wat je nodig hebt voor een geweldige voetbalervaring. Het voetbaldoel heeft een bewegend keepersplatform, zodat je de meest onmogelijke ballen kunt tegenhouden en uitdagende schietoefeningen kunt doen. Daarnaast is er een voetballanceerder met schietfunctie voor nog meer plezier.

Maar dat is nog niet alles! Er is ook een strategiebord waar je je tactiek kunt bijspijkeren en nog beter kunt worden in het spel. En als je dorst krijgt, kun je terecht bij de drankjeshoek voor een verfrissend drankje. En Stephanie's trouwe puppy Dash is natuurlijk ook van de partij om samen met jou te spelen.

De set bevat alles wat je nodig hebt: een bal, een waterfles, een hotdog, een hondenbak en zelfs een kluif voor de lieve Dash. De set is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar oud en bevat een minipoppetje van Stephanie en een figuurtje van Dash de puppy.

Je speelt gemakkelijk alleen, maar ook met vriendinnen of vrienden. Vraag een vriendin om de keeper te bewegen en wissel vervolgens van rol. Wie behaalt de hoogste score met dit leuke kinderspeelgoed?

De afmetingen van het voetbaldoel zijn ongeveer 10 cm hoog, 9 cm breed en 9 cm diep. De voetballanceerder is ongeveer 4 cm hoog, 6 cm breed en 4 cm diep. Het strategiebord is ca. 4 cm hoog, 3 cm breed en 1 cm diep. Combineer deze set met de andere Friends speelsets (Emma's kunstkraam, Olivia's missievoertuig, Andrea's parkprestaties en Mia's boomhut) voor nog meer plezier in Heartlake City Park!

Speel en leer met deze fantastische LEGO® Friends Stephanie's voetbaltraining set. Verbeter je voetbalvaardigheden en speel plezierig met dit uitdagende spel. Bestel vandaag nog de LEGO® Friends Stephanie's voetbaltraining set en begin met spelen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.95 (25-05-2023) € 12.95 (25-05-2023) € 12.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41376

Schildpadden reddingsactie

foto van lego set41115

Emma's atelier

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.