Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Emma's kunstkraam 41332

Maak kennis met LEGO® Friends Emma's kunstkraam! Verkoop je eigen kunstwerken, speel binnenin de kraam en maak schilderijen van je vriendinnen.
Met accessoires zoals een veiligheidshelm en een mooie strik voor de kat.
Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.
Voeg andere LEGO® Friends sets toe voor nog meer speelplezier.
Begin je avontuur in Heartlake City Park nu!

Waar is LEGO Emma's kunstkraam 41332 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
210
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41332
lego insiders punten icoon
150
punten

Haal het meeste uit je verbeelding met LEGO® Friends Emma's kunstkraam! Dit fantastische speelgoed voor kinderen neemt je mee op avontuur met Emma, Stephanie, Olivia, Andrea en Mia in het prachtige Heartlake City Park. Of je nu de scooter gebruikt om de kraam naar een nieuwe locatie te slepen of de kunstkraam opent om binnenin te spelen, er is altijd iets te ontdekken.

Met de dubbele ramen en het verkooploket kun je je eigen kunstwerken verkopen aan voorbijgangers. En vergeet niet om de prijslijst te gebruiken en de kaart van Heartlake City Park te laten zien! Na een lange dag kun je terugkeren naar de aanhangwagen en ontspannen met Emma's kat Chico.

Maar er is meer! In de aparte schilderruimte vind je een schildersezel, een krukje en een boom. Hier kun je Emma helpen om schilderijen te maken van haar beste vriendinnen op hun favoriete locaties in Heartlake City. En als je eropuit wilt gaan, spring dan op de scooter en bezoek vriendinnen of breng de kunstkraam naar Heartlake City Park.

Met accessoire-elementen als een veiligheidshelm, verschillende geïllustreerde tegels, een mok met daarop 'I love Heartlake City', een koekje en natuurlijk een mooie strik voor Chico de kat, is er genoeg om mee te spelen en je verbeelding te prikkelen.

Emma's kunstkraam kan op 3 verschillende manieren worden geopend en is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar. Het compacte ontwerp van de kraam maakt hem perfect om mee te nemen en overal te spelen. De kunstkraam is ongeveer 9 cm hoog, 14 cm lang en 6 cm breed. De scooter is ongeveer 5 cm hoog, 5 cm lang en 1 cm breed.

Combineer Emma's kunstkraam met Stephanie's voetbaltraining, Olivia's missievoertuig, Andrea's parkprestaties en Mia's boomhut voor nog meer avonturen in Heartlake City Park. Met deze LEGO® Friends sets beleef je gegarandeerd urenlang speelplezier!

Dus waar wacht je nog op? Laat je fantasie de vrije loop met LEGO® Friends Emma's kunstkraam en begin aan een avontuur in Heartlake City Park!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41412

Olivia's zomerspeelkubus

foto van lego set41664

Mia's Pugkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.