Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Olivia's missievoertuig 41333

Met LEGO Friends Olivia's missievoertuig kunnen kinderen spannende avonturen beleven in Heartlake City.
Het voertuig heeft plaats voor alle 5 vriendinnen en bevat accessoires zoals een controlecentrum, een satelliet en een geheim vak.
Combineer deze set met andere Heartlake City Park sets voor nog meer plezier.
Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.

Waar is LEGO Olivia's missievoertuig 41333 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
223
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41333
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap in het avontuur met LEGO® Friends Olivia's missievoertuig! Dit superleuke speelgoed heeft alles wat je nodig hebt om mensen in nood te helpen en spannende missies uit te voeren in Heartlake City. Het voertuig heeft plaats voor alle 5 de vriendinnen uit Heartlake City, dus neem al je beste vriendinnen mee op avontuur!

Inclusief een minipoppetje van Olivia, een bouwbare figuur van Zobo en een figuurtje van Vega de kat. Het voertuig is vrachtwagenachtig en heeft een controlecentrum op het dak, een computer en zelfs een geheim vak waarin je een kaart van Heartlake City Park kunt vinden. Gebruik de satelliet om mensen te zoeken die hulp nodig hebben en zet de ladder op om het katje uit de boom te halen.

Het missievoertuig is perfect om mee te spelen in Heartlake City Park. Het tafereeltje met de boom is de ideale plek om te ontspannen en van het mooie weer te genieten. Het voertuig is niet alleen cool om mee te spelen, maar ook nog eens heel handig. Neem plaats achter het stuur van het missievoertuig met Olivia en Zobo en schiet iedereen die in nood is te hulp in Heartlake City.

Dit populaire kinderspeelgoed is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar en heeft alle accessoires die je nodig hebt om avontuurlijke missies uit te voeren. Inclusief een kaart van Heartlake City Park, een ladder en een koekje. Til het controlecentrum op om het geheime vak te ontdekken onder het dak van dit populaire kinderspeelgoed!

Combineer Olivia's missievoertuig met de andere sets uit de Heartlake City Park serie (productnummers 41331, 41332, 41334 en 41335) voor nog meer plezier en avontuur. En vergeet niet dat je Zobo's controlecentrum kunt verwijderen om Olivia's missievoertuig te kunnen parkeren in de garage van het Vriendschapshuis (productnr. 41340).

Laat je fantasie de vrije loop en bedenk de meest spannende missies met LEGO® Friends Olivia's missievoertuig. Geschenk voor een verjaardag, als beloning of zomaar omdat ze dat verdiend hebben. Dit populaire kinderspeelgoed staat garant voor uren speelplezier voor jong en oud!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (24-05-2023) € 16.95 (24-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41382

LEGO® Friends adventkalender

foto van lego set42621

Heartlake City ziekenhuis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.