Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Andrea's parkprestaties 41334

LEGO set 41334 is een speelset genaamd "Andrea's parkprestaties" in Heartlake City Park.
Het bevat een podium met poppenkast en muzikale show, parkbankjes en een hotdogkraam.
Het speelgoed biedt tal van speelmogelijkheden voor zowel jongens als meisjes.
Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.
Combineer met andere sets voor nog meer avontuur in Heartlake City Park.
Bestel nu en beleef onvergetelijke avonturen!

Waar is LEGO Andrea's parkprestaties 41334 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
229
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41334
lego insiders punten icoon
225
punten

Welkom in het bruisende Heartlake City Park, waar alles mogelijk is! Met dit LEGO® Friends Andrea's parkprestaties speelgoed wordt jouw bezoek aan het park nog leuker en avontuurlijker. Speciaal gemaakt voor zowel jongens als meisjes, biedt dit speelgoed tal van speelmogelijkheden voor een onvergetelijke dag in het park.

Ga op avontuur met Andrea en Steve en ontdek het podium met 2 verschillende sets. Speel poppenkast met echt bewegende poppen of draai de achtergrond van het podium om een muzikale show te geven met een piano met beweegbare toetsen. En er is meer! Geniet van de zon op de heerlijke parkbankjes en haal lekkere snacks bij het hotdogkraam.

Met inbegrip van 2 minipoppetjes, een baby en een vogelfiguur, biedt dit speelgoed kinderen tal van mogelijkheden om hun fantasie de vrije loop te laten. Laat de vader en zijn pasgeboren baby een wandeling maken in de wandelwagen en geniet daarna van de superleuke poppenshow! Druk op de pianotoetsen achter het podium om de poppen te laten bewegen en draai de achtergrond om de scène te veranderen.

Doe alsof je piano speelt terwijl Andrea en Pepper een fantastische muzikale show opvoeren met dit leuke speelgoed voor meiden en jongens. Of je nu een poppenkastvoorstelling wilt maken of genieten van muziek, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar, biedt dit speelgoed uren aan vermaak. Het podium is ca. 10 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep en het hotdogkraampje is ca. 7 cm hoog, 5 cm breed en 1 cm diep. Combineer met Stephanie's voetbaltraining (productnr. 41331), Emma's kunstkraam (productnr. 41332), Olivia's missievoertuig (productnr. 41333) en Mia's boomhut (productnr. 41335) voor nog meer plezier in Heartlake City Park.

Bestel jouw LEGO® Friends Andrea's parkprestaties speelgoed vandaag nog en treed binnen in de magische wereld van Heartlake City Park! En wees gerust, bij LEGO® weten we als geen ander wat kinderen willen. Onze producten zijn ontworpen om jou te laten genieten van speelplezier en om je creativiteit de vrije loop te laten. Bestel nu en beleef onvergetelijke avonturen in Heartlake City Park!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (25-05-2023) € 24.95 (25-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41716

Stephanies zeilavontuur

foto van lego set41738

Honden reddingsfiets

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.