Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mia's boomhut 41335

De LEGO Friends Mia's boomhut set is een prachtige speelset vol met functies en details.
Het bevat een boomhut met ladder, klauternet en tokkelbaan, en diverse accessoires zoals een waterpistool, een boek met spookverhalen en een heerlijke pizza.
Met 2 minipoppetjes en 2 dierenfiguren kunnen kinderen eindeloos avonturen beleven.
Deze set is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar en is ca.
16 cm hoog, 17 cm breed en 16 cm diep.
Bestel nu en laat je fantasie de vrije loop gaan!

Waar is LEGO Mia's boomhut 41335 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 28.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
351
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41335
lego insiders punten icoon
262
punten

Welkom in Mia's boomhut! Deze prachtige LEGO® Friends set zit boordevol functies en details voor urenlang speelplezier. Mia en haar broer hebben een geweldige boomhut gebouwd waar ze hun vriendinnen kunnen uitnodigen voor de leukste avonturen. Er is een opvouwbare ladder, een klauternet en een tokkelbaan waarmee je de tweede verdieping kan bereiken en verlaten. Binnenin vind je een waterpistool, een boek met spookverhalen, geïllustreerde tegels, een bordspel, een heerlijke pizza, sportuitrusting, Mia's skateboard en nog veel meer!

De set bevat 2 minipoppetjes en 2 dierenfiguren. Je krijgt Mia en Daniel, samen met Mimì het konijn en Cinnamon de vogel. In de boomhut vind je een zolder met een openend dak en opbergkist, een boomstam met opbergkist en natuurlijk het schattige konijnenhuisje. De set bevat ook veel leuke accessoires, zoals een skateboard, een waterpistool, een fakkel, een boek met spookverhalen, geïllustreerde tegels, een overheerlijke pizza, een mok met daarop 'I love Heartlake City', een bordspel, een kaart van Heartlake City Park, een boemerang, een tegel met een liefdesbrief, een bal, een vogelnestje, een ei en een wortel.

Met de tokkelbaan glijd je zo naar beneden en je kan weer omhoog klimmen met het klauternet. De avonturen zijn eindeloos! Met Mia's boomhut kan je het spannendste logeerpartijtje organiseren. Luister naar spookverhalen bij het licht van de fakkel, speel bordspellen en smul van pizza. Op zolder vind je zelfs een doos met Daniels spulletjes! Ga buiten spelen met de sportuitrusting of maak een ritje op het skateboard door Heartlake City Park.

Niet te vergeten, Mia heeft ook nog haar konijnenhuisje waar ze voor haar kleine vriendje kan zorgen. In de boom huist een schattige vogel die zelfs een nestje heeft gebouwd. Help Mia samen met dierenvrienden de dieren te verzorgen en beleef zo de leukste avonturen.

De LEGO® Friends Mia's boomhut set is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar en is ca. 16 cm hoog, 17 cm breed en 16 cm diep. Het konijnenhuisje is ca. 3 cm hoog, 4 cm breed en 3 cm diep.

Krijg je er ook zo'n zin in om samen met Mia de spannendste avonturen te beleven? Waar wacht je nog op? Bestel snel de LEGO® Friends Mia's boomhut set en laat je fantasie de vrije loop gaan!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 28.95 (25-05-2023) € 28.95 (25-05-2023) € 28.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41444

Heartlake City biologisch café

foto van lego set41369

Mia's huis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.