Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Onderwaterattractie 41337

De LEGO Friends 41337 Onderwaterattractie is een realistische pretparkattractie waar kinderen veel plezier aan zullen beleven.
Ze kunnen kaartjes kopen, in de karretjes rondrijden en zelfs hun eigen suikerspinnen maken.
De set bevat 2 minipoppetjes en diverse accessoires.
Combineer deze set met andere LEGO Friends sets voor nog meer speelplezier.
Bestel deze set vandaag nog en geef je kind het plezier van zijn leven!

Waar is LEGO Onderwaterattractie 41337 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
389
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41337
lego insiders punten icoon
225
punten

De LEGO® Friends 41337 Onderwaterattractie is het ultieme cadeau voor kinderen die houden van plezier maken en avontuur beleven op een pretpark. Laat je kind zelf ontdekken hoe leuk het is om een dagje rond te hangen in een pretpark en alle fantastische attracties te ontdekken.

Deze LEGO pretparkattractie is net zo realistisch als een echte pretparkattractie, met een kiosk waar je kaartjes kunt kopen en zelfs brief- en muntgeld kunt uitgeven! Je krijgt echt het gevoel dat je in een pretpark bent. Kinderen zullen dol zijn op de draaibare en wiebelende karretjes die elk plaats bieden aan 3 LEGO minipoppetjes. En nadat ze de rit hebben gemaakt, kunnen kinderen net doen alsof ze hun eigen suikerspinkraampje hebben en zelf roze lekkernijen maken!

De LEGO Friends Mia en LEGO Friends Vicky bevinden zich in het hart van de actie en zijn klaar voor hun dag vol plezier. Deze LEGO pretparkattractie heeft een zeethema, duidelijk te zien aan de enorme krab bovenop de kiosk en de karretjes in de vorm van een schildpad en vis. Het is een echte blikvanger in iedere kinderkamer.

De set bevat 2 minipoppetjes, figuurtjes van toegangskaartjes, munt- en briefgeld, onderwaterelementen, een parelelement, een drietand, een haarstrik, een zonnebril en suikerspinelementen. Combineer deze set met de LEGO® Friends sets 41373 Gave octopusrit en de 41375 Heartlake City pier met kermisattracties voor nog meer speelplezier boordevol actie.

Met zijn kleurrijke en speelse look en feel, zal deze zeedieren-pretparkattractie jongeren van alle leeftijden aanspreken. Het is een ideaal cadeau voor de feestdagen en perfect voor creatieve kinderen die hun eigen pretpark willen bouwen. De set maakt deel uit van de LEGO® Friends wereld met alledaagse helden en spannende, realistische scenario's.

De LEGO Friends 41337 Onderwaterattractie is gemakkelijk te bouwen en perfect voor urenlang speelplezier. De attractie is ca. 17 cm hoog, 12 cm breed en 9 cm diep en neemt dus niet veel ruimte in in de kinderkamer. Bestel deze set vandaag nog en geef je kind het plezier van zijn leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (25-05-2023) € 24.95 (25-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41339

Mia's camper

foto van lego set41667

Olivia's speelkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.