Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stephanie's sportstadion 41338

Bouw je eigen sportstadion met LEGO® Friends Stephanie's sportstadion kinderspeelgoed! Dit speelgoed bevat een bewegend tennisveld, een basketbalarena met schietfunctie, een hal, souvenirshop en tacobar.
Geschikt voor sportfanaten van 6-12 jaar.
Kom in actie, speel tennis en basketbal, koop souvenirs en geniet van de speelplezier met vrienden en familie! Bestel snel voor het ultieme sportavontuur!

Waar is LEGO Stephanie's sportstadion 41338 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 29.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
460
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41338
lego insiders punten icoon
300
punten

Bouw je eigen sportstadion met LEGO® Friends Stephanie's sportstadion kinderspeelgoed! Dit supertoffe speelgoed bevat twee verschillende spelfuncties die garant staan voor uren speelplezier en sportieve actie. In dit stadion kun je tennissen op het bewegende tennisveld en basketballen in de arena met schietfunctie. Het hoofdgebouw heeft een gezellige hal, een souvenirshop, een tacobar, plaats voor toeschouwers en twee schijnwerpers voor extra spanning en sensatie.

Het sportstadion is geschikt voor alle sportfanaten van 6-12 jaar en wordt geleverd met twee minipoppetjes van Stephanie en Vicky. Het gebouw heeft twee verdiepingen met een scorebord, een hoofdingang beneden, een souvenirshop boven, een scharnierend toeschouwersgedeelte aan de ene kant, een tacobar aan de andere kant, een tennisspel met bewegende balfunctie, een basketbalspel met schietfunctie en 2 niet-werkende schijnwerpers.

Wil jij de sportieve uitdaging aangaan in het sportstadion? Gebruik dan de coolste functies van dit superleuke kinderspeelgoed om basketbal en tennis te spelen! Koop in de winkel souvenirs en vlaggen in de kleuren van je team en laat zien voor welk team jij bent! Help Stephanie het op te nemen tegen haar rivaal Vicky op het tennisveld en win de trofee! Kijk hoe vaak je de basketbal in de ring krijgt en koop een heerlijke taco en een drankje bij de tacobar en neem ze mee naar het toeschouwersgedeelte om te genieten van de sportieve actie.

Met het sportstadion van Stephanie's kun je van alles beleven en heb je gegarandeerd uren speelplezier met vrienden en familie! Dit kinderspeelgoed komt met allerlei gave accessoires zoals 2 tennisrackets, een basketbal, een trofee, een drinkfles, een mok met daarop 'I love Heartlake City', een taco, een sausfles, een bankbiljet, een munt, een ticket, een megafoon en een honkbalpet.

Het sportstadion is ca. 18 cm hoog, 22 cm breed en 8 cm diep. Het tennisveld is ca. 5 cm hoog, 12 cm breed en 9 cm diep. De basketbalarena is ca. 10 cm hoog, 8 cm breed en 13 cm diep. Combineer het met Stephanie's voetbaltraining (productnr. 41330) voor nog meer sportieve actie en speelplezier.

Ben jij klaar voor het ultieme sportavontuur in het sportstadion van Stephanie's? Bestel dan snel dit geweldige LEGO® Friends Stephanie's sportstadion kinderspeelgoed en ga de sportieve uitdaging aan!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.95 (25-05-2023) € 29.95 (25-05-2023) € 29.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41381

Reddingsboot

foto van lego set41133

Pretpark botsauto's

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.