Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mia's camper 41339

Met LEGO® Friends Mia's camper kunnen kinderen van 6-12 jaar kamperen en avonturen beleven. De set bevat een camper met keuken en badkamer, een slaapgedeelte, picknicktafel, rubberboot en een paard. Mia en Stephanie gaan op avontuur en genieten van de natuur. De set is ca. 13 cm hoog, 22 cm lang en 11 cm breed.

Waar is LEGO Mia's camper 41339 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 74.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
488
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41339
lego insiders punten icoon
450
punten

Met LEGO® Friends Mia's camper wordt kamperen met vriendinnen een droom die uitkomt! Deze speelset is perfect voor alle avontuurlijke meiden die op zoek zijn naar eindeloos speelplezier in de buitenlucht. Verwijder het dak van deze superstoere camper om makkelijk bij de keuken en badkamer te kunnen. Klap het slaapgedeelte open, zet de luifel op en maak de tent met 2 bedden klaar voor een gezellige nacht onder de sterren. En dat is nog niet alles! De set bevat ook een picknicktafel, een rubberboot en een lief paard voor nog meer avonturen in de natuur.

Deze set bevat 2 schattige minipoppetjes van Mia en Stephanie, plus een figuurtje van Aria het paard. Mia en Stephanie zijn klaar voor avontuur en brengen hun cap en walkietalkies alvast mee. De camper is uitgerust met een dak dat open kan, een cabine met plaats voor 2 minipoppetjes, een badkamer met toilet en wastafel, een keuken met koelkast, kookplaat, wasbak en eethoek, een uitvouwbare luifel, een slaapruimte bovenin met een dak dat open kan, een aparte tent met 2 bedden plus een picknickbank en een buitengedeelte met een boom, wegwijzers en een voederplek voor het paard. Daarnaast zijn er ook verschillende accessoire-elementen meegeleverd zoals een rubberboot, een paardrijhelm, 2 hotdogs, een fruitschaal met fruit, een mok met daarop 'I love Heartlake City', een kop, een drinkfles, een koekenpan, een haarborstel, een parfumflesje en een mand. Zo heb je alles bij de hand voor een fantastische kampeertrip in de natuur.

Kom tijdens het kamperen helemaal tot rust met Mia en haar vriendinnen en geniet van alles wat de natuur te bieden heeft. Rijd rond met de camper op zoek naar het perfecte plekje om te kamperen en ga vervolgens op avontuur met het paard in de omliggende natuur of ga het water op met de rubberboot! Maak de lekkerste hotdogs klaar in de keuken en eet ze buiten op onder de uitvouwbare luifel van dit coole speelgoed voor kinderen. Of stop de minipoppetjes in hun bed in het slaapgedeelte of in de tent en droom van nieuwe avonturen.

De LEGO® Friends Mia's camper set is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar en is ca. 13 cm hoog, 22 cm lang en 11 cm breed. De tent is ca. 5 cm hoog, 6 cm breed en 6 cm diep. De rubberboot is ca. 9 cm breed, 5 cm diep en 1 cm hoog. Ga op pad met Mia en haar vriendinnen en beleef de leukste avonturen in de natuur met deze superleuke LEGO® Friends Mia's camper set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (21-11-2023) € 74.95 (25-05-2023) € 52.62

Ook aanbevolen:

foto van lego set41091

Mia's sportwagen

foto van lego set41747

Heartlake City Gemeenschappelijke keuken

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.