Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Andrea's slaapkamer 41341

De LEGO Friends-set 41341 Andrea's slaapkamer is een opvallende en muzikale set voor kinderen.
Het bevat een piano, gitaar en laptop voor het maken van muziek, samen met leuke details zoals een opklapbaar bed en een papegaai genaamd Pepper.
Deze educatieve set stimuleert creativiteit en bouwvaardigheden en kan worden gecombineerd met andere LEGO Friends-sets.
Koop vandaag nog de LEGO Friends 41341 Andrea's slaapkamer set voor eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Andrea's slaapkamer 41341 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
85
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41341
lego insiders punten icoon
75
punten

Stap binnen in de wondere wereld van LEGO® Friends 41341 Andrea's slaapkamer, die op een opvallende gele, hartvormige bouwplaat staat. Deze set is de perfecte weerspiegeling van de voorliefde van Andrea, een van de leuke Friends-personages, voor muziek en optredens.

Neem een kijkje in Andrea's slaapkamer en ontdek alle geweldige details die ze heeft toegevoegd om haar muzikale talent te ontwikkelen. Het bed kan worden opgeklapt om een kleedgedeelte met spiegel te creëren, perfect voor het repeteren van dansbewegingen of om een nieuwe outfit uit te proberen. En er is zelfs een papegaai genaamd Pepper die altijd klaar staat om mee te zingen!

Het beste van alles is dat Andrea zelfs haar eigen muziek kan maken met een piano, een gitaar, een luidspreker en een laptop om nummers te schrijven. Met dit alles in haar slaapkamer kan ze eindeloos experimenteren en nieuwe melodieën creëren. Daarnaast zijn er geweldige accessoires zoals een microfoon, een hoofdtelefoon, een parfumflesje en een koekje om haar stalgenoten te verrassen.

Met de LEGO® Friends 41341 Andrea's slaapkamer set kunnen kinderen zich urenlang vermaken en creatief zijn, terwijl ze zich bezighouden met het bedenken van verhalen en avonturen voor Andrea en Pepper. Het zal hun fantasie stimuleren en hen aanmoedigen om hun eigen muzikale talenten te ontwikkelen, net als hun favoriete LEGO Friends-personages.

De set bevat ook een minipoppetje van Andrea en een figuur van Pepper de papegaai. Het is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook leuk om mee te spelen en gemakkelijk te combineren met andere LEGO Friends sets zoals Mia's slaapkamer, Stephanie's slaapkamer, Olivia's luxe slaapkamer en Emma's luxe slaapkamer.

Met de afmetingen van ongeveer 6 cm hoog, 9 cm breed en 9 cm diep, past de set perfect in elke kamer en kan deze gemakkelijk worden meegenomen naar vrienden en familie. Het is het ideale cadeau voor elke creatieve en muziekminnende LEGO-fan.

Onze LEGO® Friends 41341 Andrea's slaapkamer set is niet alleen leuk om te spelen, maar ook educatief. Het leert kinderen bouwvaardigheden en stimuleert hun creativiteit. Het is een geweldige manier om hun STEM-vaardigheden te ontwikkelen en ze aan te moedigen om te denken buiten de doos.

Als je op zoek bent naar een leuke en educatieve set voor je kinderen, dan is de LEGO® Friends 41341 Andrea's slaapkamer set een uitstekende keuze. Het zal hen vermaken en hun creativiteit stimuleren, terwijl ze de bouwvaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om hun eigen creatieve projecten te bouwen en ontwerpen.

Koop vandaag nog de LEGO® Friends 41341 Andrea's slaapkamer set en verras je kinderen met een cadeau waar ze urenlang plezier van zullen hebben!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41450

Heartlake City winkelcentrum

foto van lego set41319

Wintersport koek-en-zopiewagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.