Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Emma's luxe slaapkamer 41342

Met LEGO Friends 41342 kunnen kinderen hun verbeeldingskracht en creativiteit stimuleren. De set bevat een luxe slaapkamer met een hemelbed, tekentafel, pottenbakkersschijf en accessoires zoals verf, kwasten en een ouderwetse telefoon. Combineer deze set met andere LEGO Friends slaapkamers voor een complete collectie. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Bestel nu!

Waar is LEGO Emma's luxe slaapkamer 41342 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 11.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
183
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41342
lego insiders punten icoon
112
punten

Welkom in de creatieve en kleurrijke wereld van LEGO® Friends! Deze unieke bouwset 41342 Emma's luxe slaapkamer is perfect voor diegenen met een creatieve geest. Met details die de verbeeldingskracht stimuleren, is deze set ontworpen om de creativiteit van kinderen en volwassenen te stimuleren.

In Emma's luxe slaapkamer kun je alles vinden wat een creatief persoon nodig heeft. Het hartvormige bed is niet alleen mooi om te zien, maar is ook een comfortabele plek om te rusten na een lange dag van creatieve projecten. De tekentafel met verf is perfect voor het maken van verbluffende kunstwerken. Bij de pottenbakkersschijf kun je de leukste vormen maken. En als je kat ook creatief is, heeft Emma een speciale zitplek voor hem gemaakt om te poseren voor foto's.

De set bevat ook een ouderwetse telefoon waarmee Emma haar vriendinnen kan bellen om te kletsen over haar nieuwste creaties. Met de accessoires zoals potten verf, kwasten, camera, kunstwerktegels, hamer, koekjes en een bal, is er geen limiet aan de creatieve bezigheden.

De bouwset bevat een minipoppetje van Emma en een figuur van Chico de kat. Het omvat het hemelbed, een nachtkastje met een lamp, een tekentafel, een bankje met een ouderwetse telefoon, een bureau met een draaiende pottenbakkersschijf, verschillende pottenbakkerselementen, een lade die open kan, een stoel en een kattenzitplaats voor Chico.

Combineer deze set met de andere LEGO Friends slaapkamers (41327 Mia's slaapkamer, 41328 Stephanie's slaapkamer, 41329 Olivia's luxe slaapkamer en 41341 Andrea's slaapkamer) om een complete LEGO Friends slaapkamercollectie te bouwen. Elke slaapkamer heeft een unieke hartvormige bouwplaat.

De set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. De afmetingen van de set zijn ca. 6 cm hoog, 9 cm breed en 9 cm diep. Het bureau met pottenbakkersschijf is ca. 4 cm hoog en 6 cm breed.

Met LEGO® Friends 41342 Emma's luxe slaapkamer kunnen kinderen niet alleen hun verbeeldingskracht verbeteren, maar ook hun technische vaardigheden en gevoel voor detail ontwikkelen. De set nodigt kinderen niet alleen uit om te spelen en te bouwen, maar ook om te creëren en te fantaseren. Met deze LEGO Friends-set beleef je veel speelplezier en ontwikkel je je creativiteit tot ongekende hoogten.

Bestel nu LEGO® Friends 41342 Emma's luxe slaapkamer en laat je creativiteit de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 11.95 (25-05-2023) € 11.95 (25-05-2023) € 11.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41688

Magische caravan

foto van lego set41385

Emma's hartvormige zomerdoos

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.