Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Andrea's accessoirewinkel 41344

LEGO set 41344 is Andrea's accessoirewinkel, perfect voor modefanaten die op zoek zijn naar unieke en originele accessoires.
De set bevat prachtige pruiken, stoffen rokken, handtassen en haarstrikken, evenals een draaiende paskamer, een naaimachine, een kassa en luidsprekers voor muziek.
Met twee minipoppetjes en de schattige hond Dexter, biedt deze set eindeloos bouw- en speelplezier.
Duik in de wereld van mode en ontdek jouw persoonlijke stijl in Heartlake City!

Waar is LEGO Andrea's accessoirewinkel 41344 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
294
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41344
lego insiders punten icoon
262
punten

Ben jij een modefanaat die gek is op originele en unieke accessoires? Dan is LEGO® Friends 41344 Andrea's accessoirewinkel jouw nieuwe favoriete speelset! In deze winkel vind je namelijk alles wat je nodig hebt om jouw persoonlijke stijl extra te benadrukken. Zo zijn er prachtige pruiken in allerlei kleuren en stijlen, mooie stoffen rokken, hippe handtassen en de meest schattige haarstrikken die je je maar kunt voorstellen. En heb je het parfumflesje al gezien?

Om te kijken hoe de accessoires staan, heeft deze modewinkel een speciale paskamer met spiegel die ook nog eens kan draaien. Zo kun je jouw nieuwe look in een handomdraai aan je beste vriendin laten zien!

Maar er is meer. In deze set vind je ook een heuse naaimachine en een kassa, en de winkel wordt voorzien van muziek dankzij de luidsprekers. En als kers op de taart is er nog een knusse zitplaats voor Dexter de hond, die graag met je meekomt als je door Heartlake City rijdt op de coole scooter.

In de doos zitten twee minipoppetjes (waaronder natuurlijk Andrea zelf!) en een figuur van een hond. Zo heb je gelijk een mooi begin van je eigen LEGO® Friends-avontuur. Het bouwen van deze set is gemakkelijk en zorgt voor veel plezier.

Wil jij ook de allernieuwste en hipste accessoires scoren voor jouw garderobe? Kom dan naar de winkel van Andrea! Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw persoonlijke stijl nog meer tot uiting te laten komen. Verzamel alle accessoires en maak jouw eigen unieke creaties. Speel met je vriendinnen en zorg ervoor dat jouw stijl zich als een lopend vuurtje verspreidt in Heartlake City!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 27.95 (24-05-2023) € 27.95 (24-05-2023) € 27.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41337

Onderwaterattractie

foto van lego set41332

Emma's kunstkraam

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.