Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake City huisdierencentrum 41345

Het LEGO Friends 41345 Heartlake City huisdierencentrum is dé plek voor het verzorgen van huisdieren.
Het gebouw heeft twee verdiepingen met een dierenwinkel en een dierenkliniek.
Buiten is er een speeltuin en een verzorgingsgedeelte.
De set bevat minipoppetjes van Stephanie, Mia en Liam, samen met verschillende dieren.
Met een hoogte van 14 cm is het perfect voor jong en oud.
Koop nu deze speelset en geef jouw huisdieren de verzorging die ze verdienen!

Waar is LEGO Heartlake City huisdierencentrum 41345 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 89.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
474
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41345
lego insiders punten icoon
487
punten

Welkom in het Heartlake City huisdierencentrum, dé plek voor alle lieve huisdieren in de buurt! Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw katten, honden, vogels, hamsters en zelfs schildpadden goed te verzorgen. Het gebouw heeft twee verdiepingen en is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een optimale verzorging van jouw geliefde huisdieren.

Op de begane grond vind je een uitgebreide dierenwinkel met alles wat je nodig hebt voor een goede verzorging van jouw dieren. Van speciaal dierenvoer tot accessoires en zelfs vissen, je vindt het allemaal hier. Er is zelfs een speciale kassa waar je jouw aankopen kunt afrekenen. Bovendien heeft de dierenwinkel speciale ingangen voor dieren, waardoor zij gemakkelijk de winkel in en uit kunnen lopen.

Op de bovenste verdieping vind je de dierenkliniek, waar jouw huisdieren terecht kunnen voor medische behandelingen en verzorging. Er is een onderzoektafel waar de dierenarts jouw huisdier kan onderzoeken en weegschalen om het gewicht van jouw huisdier te controleren. Ook is er een slaapgedeelte waar zieke dieren kunnen uitrusten en herstellen.

Maar dat is niet alles. Buiten vind je een kleine dierenspeeltuin met een wipwap en een verzorgingsgedeelte waar je jouw huisdier kunt borstelen en knuffelen. En voor degenen die niet naar het huisdierencentrum kunnen komen, is er zelfs een auto waarmee je op locatie dieren kunt gaan verzorgen. Zo zorg je ervoor dat alle huisdieren in Heartlake City er op hun best uitzien.

In deze geweldige LEGO Friends set vind je drie minipoppetjes van Stephanie, Mia en Liam, plus figuren van Mimì de vogel, Harry de hamster, Lady de poedel, Bubbles de schildpad en Mini het konijn. Samen maken zij jouw huisdierenervaring in het Heartlake City huisdierencentrum compleet.

Ontdek alle dierenvoeding en accessoires in de dierenwinkel, bekijk de vissen en laat Harry door de hamsterbuizen rennen. Of ga op zoek naar de speciale ingangen voor huisdieren en laat Lady rusten op de weegschaal bij de dierenarts. Rijd rond in de mobiele verzorgingswagen om alle huisdieren in Heartlake City er perfect uit te laten zien, of neem ze mee naar het centrum voor wat extra liefde en aandacht.

Met een hoogte van ca. 14 cm, een breedte van 25 cm en een diepte van 7 cm is het Heartlake City huisdierencentrum de perfecte speelset voor jong en oud. En met de verzorgingswagen van ca. 4 cm hoog, 7 cm lang en 3 cm breed, kun je jouw huisdieren overal naartoe brengen. Koop nu de LEGO Friends 41345 Heartlake City huisdierencentrum speelset en geef jouw huisdieren de verzorging die ze verdienen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 89.95 (25-05-2023) € 89.95 (25-05-2023) € 89.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41735

Tiny House

foto van lego set42620

Olly en Paisley's huizen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.