Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Emma's hartvormige doos 41355

LEGO Friends set 41355 Emma's hartvormige doos is een perfect cadeau voor creatieve kinderen.
Deze set bevat alle benodigdheden om kunstzinnig bezig te zijn, inclusief een camera, schetsblok en pen.
De hartvormige doos is niet alleen een verzamelspeelgoed, maar ook een reisset waar alles in past.
Het minipoppetje van Emma is inbegrepen en kan gebruikt worden om fantasierijk te spelen.
Bestel deze set vandaag nog en stimuleer creatief spel!

Waar is LEGO Emma's hartvormige doos 41355 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 4.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
85
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41355
lego insiders punten icoon
60
punten

Ben jij gek op creatief bezig zijn en vind jij het leuk om je eigen spulletjes te maken? Dan is LEGO® Friends 41355 Emma's hartvormige doos perfect voor jou! In deze box vind je allemaal leuke spulletjes die Emma graag gebruikt om kunstzinnig bezig te zijn. Met een camera, schetsblok en pen kan jij al jouw creatieve ideeën vastleggen en uitwerken. En dankzij de schaar kan je overal kleding verstellen. Zo ben jij altijd creatief bezig, zelfs onderweg!

De hartvormige doos is niet alleen een verzamelspeelgoed, maar ook een echte reisset. Alle elementen passen namelijk in de box en het deksel houdt alles bij elkaar. Haal het deksel eraf en gebruik het als platform waar Emma veilig op kan staan. Zo kan je onderweg heerlijk fantasierijk spelen en rollenspellen naspelen. Het minipoppetje van Emma is ook inbegrepen in de set, zo kan ze altijd met je meegaan en helpen met al jouw creatieve avonturen.

Om de set helemaal compleet te maken, heeft LEGO® Friends Emma haar eigen bouwbare hartvormige doos in haar eigen kleuren en er staat zelfs haar naam op een tegel. Verder bevat de set ook nog leuke accessoires: een schetsblok, een pen, een schaar, een camera, een haarstrik en een cupcake. Doe alles in de hartvormige doos en neem de set overal mee naartoe zodat je altijd en overal kunt blijven creëren!

Als je de doos niet meeneemt op reis, kan je hem op de houder zetten en neerzetten in jouw kamer zodat iedereen kan zien hoe creatief jij bent. Haal het deksel eraf en gebruik het als platform voor Emma. Zo kan ze comfortabel staan en kan jij de mooie foto's maken van haar creaties.

LEGO® Friends sets stimuleren creatief spel en maken bouwen fantasierijk en leuk. Stapel deze coole LEGO® Friends set op met de andere hartvormige dozen uit Heartlake City zoals: 41354 Andrea's hartvormige doos, 41356 Stephanie's hartvormige doos, 41357 Olivia's hartvormige doos en 41358 Mia's hartvormige doos om zo de persoonlijkheden van alle vriendinnen uit Heartlake City te leren kennen. De hartvormige doos is ongeveer 3 cm hoog, 8 cm breed en 8 cm diep.

Kortom, LEGO® Friends 41355 Emma's hartvormige doos is het perfecte cadeau voor de creatievelingen onder ons! Bestel de set vandaag nog en laat jouw creativiteit de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 4.95 (24-05-2023) € 4.95 (24-05-2023) € 4.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41666

Andrea's konijnenkubus

foto van lego set41692

Dierenkliniek reddingshelikopter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.