Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stephanie's hartvormige doos 41356

LEGO® Friends 41356 Stephanie's hartvormige doos bevat alles wat Stephanie nodig heeft om tennis te spelen, inclusief een racket, bal en gouden beker.
De draagdoos is ook decoratief en kan als display worden gebruikt.
Verzamel alle hartvormige dozen om de LEGO® Friends collectie compleet te maken.
Geschikt voor creatief en fantasierijk spel.
De set is populair onder LEGO® Friends fans.

Waar is LEGO Stephanie's hartvormige doos 41356 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 4.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
85
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41356
lego insiders punten icoon
60
punten

Ben jij net als Stephanie een echte sportfanaat en wil jij ook overal jouw sportieve vaardigheden laten zien? Dan is LEGO® Friends 41356 Stephanie's hartvormige doos perfect voor jou! In deze schattige draagdoos zit alles wat Stephanie nodig heeft om een potje tennis te spelen. Je vindt er een tennisracket en een bal, dus je kunt samen met je vriendinnen op ieder moment van de dag een wedstrijdje spelen. En als je hard hebt gewerkt en je best hebt gedaan, kun je ook nog eens de gouden beker laten zien die bij de set zit!

Met de hartvormige doos kun je alles gemakkelijk meenemen als je bijvoorbeeld een dagje gaat picknicken in het park of naar het strand gaat. In de doos vind je ook een tegel met Stephanie's naam erop en allerlei accessoires zoals een waterfles, een pizza, een mobiele telefoon en een haarstrik. Zo weet je zeker dat je alles bij je hebt wat je nodig hebt om de hele dag door te kunnen spelen.

Maar dat is nog niet alles! De hartvormige doos is ook nog eens erg decoratief en kun je op een speciale houder zetten om hem als display in je kamer te gebruiken. Het deksel kun je er makkelijk afhalen, zodat je er een podium van kunt maken en Stephanie kunt bewonderen terwijl ze aan het tennissen is.

De LEGO® Friends sets stimuleren creatief spel en maken bouwen fantasierijk en leuk. Bovendien leer je door deze sets de persoonlijkheden van alle vriendinnen uit Heartlake City kennen. Stapel deze set bijvoorbeeld op 41354 Andrea's hartvormige doos, 41355 Emma's hartvormige doos, 41357 Olivia's hartvormige doos en 41358 Mia's hartvormige doos om alle vriendinnen in jouw collectie compleet te maken.

De doos is ca. 3 cm hoog, 8 cm breed en 8 cm diep. Met het meegeleverde Stephanie minipoppetje kun je direct aan de slag en heb je gegarandeerd een dag vol sportplezier! Koop nu LEGO® Friends 41356 Stephanie's hartvormige doos en laat zien dat jij net als Stephanie een echte champion bent. Wees snel, want deze set is razend populair onder alle LEGO® Friends fans!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 4.95 (25-05-2023) € 4.95 (25-05-2023) € 4.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41347

Heartlake City resort

foto van lego set41447

Heartlake City park

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.