Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Olivia's hartvormige doos 41357

De LEGO Friends 41357 Olivia's hartvormige doos is een verzamelspeelgoedset en reisset in één, perfect voor jonge wetenschappers.
Het bevat een minipoppetje van Olivia en haar robotvriend Zobo, en elementen die haar liefde voor wetenschap en technologie weerspiegelen.
Stapel deze set op met andere hartvormige dozen van de Friends-serie en maak je eigen avontuurlijke wereld vol vriendschap en creativiteit.
Ontdek de wondere wereld van LEGO Friends!

Waar is LEGO Olivia's hartvormige doos 41357 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 4.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
85
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41357
lego insiders punten icoon
60
punten

Laat je creatieve geest de vrije loop met de LEGO® Friends 41357 Olivia's hartvormige doos! Til het deksel op en ontdek de wereld van de wetenschap met Olivia en haar kleine robotvriend Zobo. Deze geweldige verzamelspeelgoedset bevat allerlei spulletjes die Olivia's liefde voor wetenschap en technologie weerspiegelen, zoals een tablet en een moersleutel. En als je zin hebt in iets lekkers, is er een chocoladereep voor de lekkere trek!

Maar deze hartvormige doos is niet alleen een verzamelspeelgoedset, het is ook een reisset! Elk element past in de hartvormige doos en het deksel houdt alles keurig bij elkaar. En als je het deksel eraf haalt, kun je het gebruiken als platform waarop Olivia veilig kan staan. Ideaal om onderweg mee te spelen of om Olivia's nieuwste uitvindingen te bewonderen.

Deze coole LEGO Friends-set bevat een Olivia minipoppetje en een figuurtje van Zobo de robot, en is perfect voor jonge wetenschappers die op zoek zijn naar avontuur en nieuwe ontdekkingen. Het is ook een geweldig cadeau voor fans van de LEGO Friends-serie en een leuke toevoeging aan je verzameling.

Stapel deze hartvormige doos op met de sets van Andrea, Emma, Stephanie en Mia om de persoonlijkheden van alle vriendinnen uit Heartlake City te leren kennen en bouw je eigen unieke wereld vol avontuur, vriendschap en creativiteit.

Met de LEGO Friends 41357 Olivia's hartvormige doos wordt spelen nog leuker en creatiever dan ooit tevoren. Dus waar wacht je nog op? Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de wondere wereld van LEGO Friends!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 4.95 (25-05-2023) € 4.95 (25-05-2023) € 4.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41383

Olivia's hamsterspeelplaats

foto van lego set41412

Olivia's zomerspeelkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.