Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mia's hartvormige doos 41358

Ga samen met LEGO® Friends Mia op avontuur in de buitenlucht met de schattige hartvormige doos set 41358.
Het bevat alles wat je nodig hebt, zoals een verrekijker, walkietalkie en zonnebril.
Het deksel kan worden gebruikt als een platform en er is ook een Mia minipoppetje en een konijnfiguurtje.
Ideaal voor creatief spel en bouwen, en bevordert de motorische vaardigheden van kinderen vanaf 6 jaar.
Koop nu de LEGO® Friends 41358 Mia's hartvormige doos en beleef spannende avonturen in de buitenlucht!

Waar is LEGO Mia's hartvormige doos 41358 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 4.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
83
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41358
lego insiders punten icoon
60
punten

Ga samen met LEGO® Friends Mia op avontuur met haar hartvormige doos! Deze schattige meeneemdoosjes zijn perfect voor natuur- en diervriendelijke avonturiers zoals Mia en alle elementen die bij haar passen. De set bevat een verrekijker, een walkietalkie en een zonnebril, alles wat je nodig hebt voor spannend rollenspel in de buitenlucht!

De hartvormige doos is een echte reisset, want elk element past erin en het deksel houdt alles netjes bij elkaar. Haal het deksel eraf en gebruik het als een platform waarop Mia veilig kan staan – ideaal om onderweg mee te spelen! De set bevat ook een Mia minipoppetje en een schattig konijnfiguurtje om het plaatje compleet te maken.

Bouw het hartvormige doosje in Mia's favoriete kleuren en met een tegel met haar naam erop. Versier het met een kampvuur, een marshmallow op een stokje, en je bent klaar om te genieten van een gezellig kampvuur in de open lucht met Mia en haar kleine konijnenvriendje.

Het hartvormige doosje is niet alleen handig om mee te nemen op avontuur, maar ook om op te bergen. Plaats het op de standaard en haal het deksel eraf om het te gebruiken als een platform voor Mia om op te spelen. Het is de perfecte aanvulling op je LEGO Friends-collectie en stimuleert creatief spel en fantasierijk bouwen. Ontdek de persoonlijkheid van Mia en haar vriendinnen uit Heartlake City door deze set te combineren met Andrea's, Emma's, Stephanie's en Olivia's hartvormige doosjes.

De LEGO® Friends sets zijn ontworpen om creativiteit te stimuleren en bouwen leuk en fantasierijk te maken. De Mia's hartvormige doosset is perfect voor jonge avonturiers die van de natuur houden en zich willen verdiepen in het spannende leven van Mia. De set bevordert ook de hand-oogcoördinatie, fijne motoriek en probleemoplossende vaardigheden van kinderen.

De hartvormige doos is ongeveer 3 cm hoog, 8 cm breed en 8 cm diep. Het is klein en compact, perfect om mee te nemen op reis, maar groot genoeg om elk element in te bewaren. De set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is een geweldig cadeau voor iedereen die houdt van LEGO Friends en outdoor avontuur!

Koop nu de LEGO® Friends 41358 Mia's hartvormige doos en beleef samen met Mia spannende avonturen in de open lucht!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 4.95 (25-05-2023) € 4.95 (25-05-2023) € 4.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41713

Olivia’s ruimte-opleiding

foto van lego set41731

Heartlake Internationale school

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.