Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Emma's mobiele dierenkliniek 41360

Maak kennis met Emma's mobiele dierenkliniek van LEGO® Friends! Met deze bouwset kunnen kinderen vanaf 4 jaar hun eigen dierenambulance bouwen en spelen als een echte dierenarts.
De set bevat accessoires zoals een onderzoekstafel en een injectiespuit en stimuleert de motoriek en creativiteit van kinderen.
Deze LEGO® 4+ set is compatibel met andere LEGO bouwsets en het perfecte cadeau voor kleuters.
Bestel nu en ontdek samen de wereld van LEGO!

Waar is LEGO Emma's mobiele dierenkliniek 41360 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
50
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41360
lego insiders punten icoon
75
punten

Maak kennis met Emma's mobiele dierenkliniek van LEGO® Friends! Deze superleuke speelset is speciaal ontworpen voor jonge kinderen en kleuters vanaf 4 jaar oud. De set bestaat uit een prachtige dierenambulance die je helemaal zelf kunt bouwen met behulp van de speciale startsteen-bouwplaat. Zo kun je zelfs als beginnende bouwer de trotse eigenaar worden van je eigen auto, gebouwen, voertuigen en nog veel meer.

Met deze eenvoudige en leuke LEGO-set kun je samen met je kind urenlang spelen en fantasierijke avonturen beleven. De set bevat allerlei handige accessoires, zoals een onderzoekstafel om een ziek dier te onderzoeken, een injectiespuit, een borstel, een lekker hondenbot en een babyfles, waarmee je je huisdieren kunt verzorgen en behandelen. Zo word je al snel een echte dierenarts!

Bij deze leuke LEGO-set zit ook een speelgoed minipoppetje van Emma en een schattige mopshond. Samen met Emma kun je allerlei dieren helpen en verzorgen in je eigen dierenkliniek. De bijgesloten bouw- en speelgids helpt je jonge dierenvriend om het doel van het bouwen te begrijpen en stimuleert zijn of haar verbeelding en zelfvertrouwen voor de perfecte start van het bouwen met LEGO-stenen in een vertrouwde LEGO Friends omgeving.

Deze LEGO-set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een handig hulpmiddel bij de ontwikkeling van de fijne motoriek en creativiteit van je kind. Met LEGO® 4+ speelsets kunnen kinderen kennismaken met de wereld van hun favoriete films, tv-personages en alledaagse helden.

De LEGO® 4+ sets zijn speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen vanaf 4 jaar voor eenvoudig bouwplezier en om hun vertrouwen te stimuleren dankzij de eenvoudige bouwstappen. Het zijn de perfecte startsetjes voor het bouwen met LEGO stenen. Deze dierenartsspeelset bevat een dierenartsenauto en een aparte onderzoekstafel. Accessoire-elementen, zoals een lamp, een borstel, een injectiespuit, een hondenbot, een bord en een zuigfles maken deze set helemaal af.

LEGO ® Friends dierenkliniek is inclusief een Emma minipoppetje en een hondenfiguur. LEGO® 4+ sets heten voorheen LEGO Juniors en zijn compatibel met alle LEGO bouwsets voor creatief bouwen. Dit is een ideaal cadeautje voor kleuters en jonge kinderen. De afmetingen van de auto zijn ca. 4 cm hoog, 9 cm lang en 5 cm breed.

Kortom, met deze superleuke en leerzame speelset van LEGO Friends maak je jonge kinderen en kleuters helemaal blij. Bestel hem snel en ontdek samen met je kind de wereld van LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (24-05-2023) € 7.95 (24-05-2023) € 7.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set30411

Bonbondoosje en bloem

foto van lego set42605

Ruimtebasis op Mars en raket

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.