Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Heartlake City supermarkt 41362

De LEGO 41362 Heartlake City Supermarkt is een leuke speelset voor kleuters en jonge kinderen.
Het bevat een auto, een ijscorner en verschillende levensmiddelen.
Met de eenvoudige bouw- en speelgids kunnen kinderen hun verbeelding en zelfvertrouwen stimuleren.
De set is compatibel met andere LEGO Friends sets.

Waar is LEGO Heartlake City supermarkt 41362 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
140
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41362
lego insiders punten icoon
262
punten

Op zoek naar een leuke en eenvoudige speelset voor kleuters en jonge kinderen? Dan is de LEGO 41362 Heartlake City Supermarkt het perfecte cadeau! Met deze creatieve speelset kan je jonge klant zijn of haar eigen boodschappen doen, de auto pakken en naar de supermarkt rijden om de leukste avonturen te beleven.

Deze superschattige LEGO 4+ set is speciaal ontworpen voor kleuters en jonge kinderen, met coole levensmiddelen om te kopen, een kassa om te betalen en zelfs een ijscorner om lekker te genieten met vrienden. De set bevat ook een auto met een speciale startsteen-bouwplaat waarmee zelfs beginnende bouwers het trotse gevoel kunnen ervaren van het helemaal zelf bouwen van gebouwen, voertuigen en meer. Met de bijgesloten eenvoudige bouw- en speelgids kan jouw jonge klant het doel van de bouwstappen begrijpen en zijn of haar verbeelding en zelfvertrouwen stimuleren voor de perfecte start van het bouwen met LEGO stenen in een vertrouwde LEGO Friends omgeving.

Deze kleine LEGO speelgoedsupermarkt is inclusief een auto, een aparte ijscorner en diverse levensmiddelen voor urenlang creatief speelplezier. De bouwset is inclusief 2 minipoppetjes: Stephanie en Olivia. Het is een ideaal cadeautje voor de feestdagen voor kleuters en creatieve kinderen die graag hun fantasie gebruiken en hun eigen bouwvaardigheden willen ontwikkelen.

Deze LEGO® 4+ set is speciaal ontwikkeld zodat jonge kinderen er leuk en eenvoudig mee kunnen spelen en hun zelfvertrouwen groeit dankzij de simpele bouwstappen, die een perfecte start vormen voor het bouwen met LEGO stenen. Daarnaast bevat deze set accessoire-elementen zoals een winkelwagentje voor kinderen, een vis, sorbets in glazen, een croissant, een ijslolly, een wortel, een fles, een appel, een banaan, sinaasappelsap, melk, een pak ontbijtgranen en een geldbiljet, allemaal perfect om het spelen nog leuker te maken!

De LEGO 41362 Heartlake City Supermarkt heeft een startsteen-bouwplaat zodat je kind snel kan beginnen met bouwen en spelen in een spannende LEGO Friends wereld vol avonturen. LEGO 4+ laat je kind kennismaken met de wereld van zijn of haar favoriete films, tv-personages en alledaagse helden. LEGO 4+ speelsets worden ook wel LEGO Juniors genoemd en zijn compatibel met alle LEGO bouwsets voor creatief bouwen, dus jouw kind kan deze set combineren met andere leuke LEGO Friends sets om zijn of haar eigen stad en avonturen te creëren.

De Heartlake City Supermarkt is ca. 9 cm hoog, 17 cm breed en 8 cm diep en de auto is ca. 4 cm hoog, 8 cm lang en 4 cm breed. Het is de perfecte speelset voor jongere LEGO fans die graag willen bouwen, verkennen en creatief spelen met hun favoriete personages uit de LEGO Friends wereld. Dus waar wacht je nog op? Ga snel naar de supermarkt en beleef de leukste avonturen met de LEGO 41362 Heartlake City Supermarkt!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 27.95 (25-05-2023) € 27.95 (25-05-2023) € 27.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41374

Andrea's zwembadfeest

foto van lego set41109

Heartlake Vliegveld

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.