Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stephanie's buggy en aanhanger 41364

Beleef buitenavonturen met LEGO Friends 41364 Stephanie's buggy en aanhanger! Deze set bevat een buggy, aanhanger en accessoires zoals een fiets, paddleboard en kampvuur.
Verken het platteland, ga watersporten en speel swingball.
Inclusief Stephanie minipoppetje en dierfiguren.
Stimuleert creatief spelen.
Bestel nu en ga op avontuur met Stephanie!

Waar is LEGO Stephanie's buggy en aanhanger 41364 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 15.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
166
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41364
lego insiders punten icoon
150
punten

Beleef de leukste avonturen buiten met LEGO® Friends 41364 Stephanie's buggy en aanhanger! Deze actieve, buitenmeid is altijd klaar voor een dag vol plezier. Neem haar mee op avontuur door haar aanhanger vast te maken aan haar off-road buggy en alle spulletjes mee te nemen. Laat haar genieten van het platteland op haar fiets, paddleboard, speel swingball bij het kampvuur en maak de lekkerste marshmallows!

De set bestaat uit een speelgoedbuggy met een aanhanger, swingballspel, picknickplaats en een kampvuur. Accessoire-elementen zoals een speelgoedfiets, helm, paddleboard, peddel, zwemvest, tennisracket, waterfles, bot, marshmallow aan een stok en een speelgoedkampvuur maken de avonturen nog spannender.

Help Stephanie om de aanhanger vast te maken en rij samen naar het meer om lekker te gaan watersporten. Verken vervolgens het platteland op de fiets en ga daarna het water op met het paddleboard! Keer terug naar het vasteland voor een partijtje swingball en om een lekkere marshmallow te roosteren boven het kampvuur.

De set is voorzien van een Stephanie minipoppetje en figuren van een hond en een kikker. De sets van LEGO® Friends stimuleren creatief spel en maken bouwen fantasierijk en leuk. De buggy is ongeveer 7 cm hoog, 5 cm breed en 9 cm lang. De aanhanger is ongeveer 7 cm hoog, 6 cm breed en 8 cm lang.

Dus, waar wacht je op? Verleng het speelplezier met deze geweldige LEGO® Friends set! Met een helm en een levendige fantasie is alles mogelijk. Bestel nu Stephanie's buggy en aanhanger en ga op het avontuur van je leven samen met Stephanie en haar dierenvriendjes!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 15.95 (25-05-2023) € 15.95 (25-05-2023) € 15.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41425

Olivia‘s bloementuin

foto van lego set41745

Autumns paardenstal

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.