Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Emma's kunstatelier 41365

Met LEGO Friends set 41365, Emma's kunstatelier, kunnen jonge kunstenaars spelen en creëren in een kleurrijke speelgoedkunstgalerie.
De set bevat een kunstwinkel, kunststudio en dakterrascafé, en wordt geleverd met 2 minipoppetjes en een figuur van een kat.
Het stimuleert creatief spel en is perfect voor kunstenaars en liefhebbers van gezellig samenzijn.
Koop het nu en ontdek jouw creatieve mogelijkheden! Bestel Emma's kunstatelier nu en breng jouw kunstzinnige zelf tot leven!

Waar is LEGO Emma's kunstatelier 41365 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
235
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41365
lego insiders punten icoon
187
punten

Welkom in het kleurrijke en creatieve LEGO® Friends Emma's kunstatelier! Een speelgoedkunstgalerie voor jonge kunstenaars om heerlijk te spelen en te creëren. Binnenin vind je een geweldige mix van artistieke inspiratie en winkelplezier.

Begin beneden in de kunstwinkel, waar je kunt kiezen uit allerlei soorten verf, penselen en ander knutselmateriaal. Check de tegels aan de wand die worden versierd met kleurrijke kunstwerken, en kijk naar het toffe reclamebord buiten de winkel.

Ga dan naar de bovenste verdieping, waar Emma in haar kunststudio een meesterwerk aan het maken is. Ze houdt haar palet goed vast terwijl ze met een penseel in haar hand haar creatieve visie op het doek overbrengt. Maar wacht, er is iets magisch aan de hand! Als je wat water op het doek druppelt, ontstaat er een schitterende afbeelding. Hoe cool is dat?

In de hoek staat er een pottenbakkersschijf te draaien. Klei je eigen kunstwerkje en laat het aan iedereen zien. En als je creatie klaar is, kan je naar de bovenste verdieping gaan om het uit te stallen bij Emma's expositie en zo andere kunstliefhebbers te ontmoeten.

Naast het kunstatelier is er ook een café op het dakterras, waar je heerlijk kunt ontspannen en een hapje en een drankje kunt nemen. Terwijl je geniet van je koffie en een koekje, vergeet niet om even te spelen met de kat Chico die ook graag wat aandacht wil.

Met deze LEGO® Friends set kun je je verbeelding de vrije loop laten en je eigen kleurrijke creaties maken. Of je nu een kunstenaar, een knutselaar of gewoon een liefhebber bent van gezellig samenzijn, deze set is perfect voor jou!

Inclusief 2 minipoppetjes (Emma en Andrea) en een figuur van Chico de kat. De set omvat een kunstatelier op de begane grond met kunstwerken en creatieve benodigdheden om te verkopen, een studio op de bovenste verdieping met een minischildersezel, verfpotten en een draaiende pottenbakkersschijf, en een dakterrascafé met een tafel en een parasol.

Koop Emma's kunstatelier nu en ontdek wat voor geweldige creaties jouw verbeelding zal maken. De LEGO® Friends sets stimuleren creatief spel en maken bouwen fantasierijk en leuk. Deze set is ca. 16 cm hoog, 9 cm breed en 6 cm diep. Bestel hem nu en breng jouw kunstzinnige zelf tot leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.95 (25-05-2023) € 19.95 (25-05-2023) € 19.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41715

IJswagen

foto van lego set41357

Olivia's hartvormige doos

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.