Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stephanie's paardenconcours 41367

De LEGO Friends Stephanie's paardenconcours set (41367) is ideaal voor liefhebbers van paarden en competitie.
Met twee stallen, een verzorgingsruimte en een toeschouwersbalkon biedt deze set een realistische en boeiende ervaring.
Race over het hindernissenparcours en ontvang je trofee op het erepodium, terwijl de tv-camera alles vastlegt.
Bestel nu en beleef een onvergetelijke paardenwedstrijd!

Waar is LEGO Stephanie's paardenconcours 41367 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
337
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41367
lego insiders punten icoon
337
punten

Stap in de wereld van de paarden en show je springruiter skills met de LEGO® Friends 41367 Stephanie's paardenconcours set! Deze complete set bevat alles wat je nodig hebt om te schitteren als de beste ruiter in town. Begin met het liefdevol borstelen en verzorgen van de paarden in de speelgoedpaardenstal, voordat je de hindernissen met volle snelheid trotseert.

Met de toeschouwers op het balkon die je toejuichen, voelt het net alsof je echt meedoet aan een paardenwedstrijd en wie weet word jij wel de winnaar! De spanning is te snijden wanneer je paard galoppeert over het hindernissenparcours. Probeer de balken er niet af te gooien en zorg dat je zo snel mogelijk de finish bereikt. De wedstrijd wordt vastgelegd op een tv-camera en wordt live weergegeven op een scherm op het balkon, zodat de toeschouwers niets hoeven te missen.

Na het spannende parcours is het tijd voor de prijsuitreiking op het erepodium. Voel je als een echte winnaar en ontvang je trofee terwijl het publiek voor je juicht! Deze set bevat alles voor een volledige paardenwedstrijd-ervaring, inclusief accessoire-elementen zoals TV-camera's, verrekijkers, zadels, hoofdstellen en meer. Ervaar de spanning van de competitie en geniet tegelijkertijd van het verzorgen van de paarden.

De LEGO® Friends 41367 Stephanie's paardenconcours set is niet alleen leuk voor jongeren, maar ook voor de volwassenen die graag in de wereld van paardrijden willen stappen. De set bestaat uit twee stallen, een verzorg- en wasruimte, een toeschouwersbalkon, en een hoefijzerpodium. Met de verzorgingsruimte kun je de speelgoedpaarden wassen en hun vacht verzorgen met borstels, sponsjes en sprayers. De set meet ongeveer 17 cm hoog, 24 cm breed en 10 cm diep, wat zorgt voor een perfecte maatvoering en een realistische en boeiende ervaring.

Kortom, LEGO® Friends 41367 Stephanie's paardenconcours set is de perfecte set voor iedereen die van paarden en competitie houdt, en voor degenen die hun creativiteit willen uiten tijdens het bouwen en spelen. Met deze set kun je laten zien wat je in huis hebt en een onvergetelijke paardenwedstrijd beleven. Bestel nu en stap in de wereld van de paarden!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 36.95 (25-05-2023) € 36.95 (25-05-2023) € 36.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41684

Heartlake City Grand Hotel

foto van lego set41374

Andrea's zwembadfeest

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.